• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.05.2019

23:30

OTKRIVAMO POL BEBA! SNAJKA I ZAOVA TRUDNE U ISTO VREME  Džajka će roditi ćerku, a Ana sina

Showbiz

OTKRIVAMO POL BEBA! SNAJKA I ZAOVA TRUDNE U ISTO VREME Džajka će roditi ćerku, a Ana sina

Podeli vest

Dragana Džajić će na jesen doneti na svet devojčicu, dok će dva meseca kasnije Ana Ivanović dobiti sina sa nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom

Dragana Džajić i Ana Ivanović, snajka i zaova, porodice će se na jesen u razmaku od dva meseca, a Informer ekskluzivno otkriva polove njihovih beba! Najlepša srpska teniserka će roditi dečaka, a žena njenog brata Miloša dva meseca ranije doneće na svet devojčicu.

Želja se ispunila

Džajka je mesec dana pred svadbu obelodanila da je trudna, zbog čega su Miloš i ona ubrzali venčanje, dok je Ivanovićeva radosnu vest da će Bastijan Švajnštajger i ona imati drugog naslednika objavila na Instagramu. Buduće mame su presrećne što su zatrudnele skoro u isto vreme, tako da će im deca biti vršnjaci.

- Prvo je Džajka saznala da je trudna, pa je u porodicama Džajić i Ivanović zavladala opšta euforija. Međutim, kada je i proslavljena teniserka takođe otkrila da je u blagoslovenom stanju, sreća je bila duplo veća. Zanimljivo je to da kada je Dragana saznala da je u drugom stanju, Ana je svom bratu Milošu izjavila da bi volela da je i ona, kako bi im deca bila istih godina. Ta želja joj se ubrzo i ostvarila - priča izvor blizak porodicama.

Foto: Informer DN

On dodaje da je Ana, između ostalog, zbog toga kupila bratu i snajki kuću na Majorki pored njihove vile kako bi im deca rasla zajedno.
- Ivanovićeva je dugo razmišljala šta da pokloni Milošu i Džajki, a kada je saznala da je Dragana trudna, jasno joj je bilo da će to biti nekretnina na španskom ostrvu kako bi što više vremena provodila pored bratanice. Njoj nije bilo žao da iskešira neverovatnih 2.000.000 evra, jer joj novac ništa ne znači koliko činjenica da je pored svojih najbližih. Zato je rekla da se u Draganinom i Miloševom dvorištu sagradi igraonica kako bi se njihova deca igrala zajedno - priča naš izvor.

Iz normalne porodice

Naš sagovornik ističe da su snajka i zaova veoma brzo postale nerazdvojne.
- Ana i Džajka se odlično slažu, pa će i njihova deca verovatno biti bliska. Ana je oduševljena Miloševim izborom, jer je Dragana pre svega iz jedne normalne, ugledne sportske porodice, što joj mnogo znači. Osim toga, njih dve su našle zajednički jezik, često se čuju, a sada razmenjuju i savete oko trudnoće. Jedna drugoj govore šta je najbolje da jedu, svakodnevno razmenjuju iskustva, a Ana Džajki udeli i pokoji savet, pošto je ona već sve to jednom prošla kada je bila trudna sa jednogodišnjim sinom Lukom - objašnjava izvor Informera.

BIVŠA TENISERKA ODREŠILA KESU! Ana Ivanović poklonila Džajki i bratu vilu od 2.000.000 evra, MLADENCI OD GOSTIJU DOBILI 250.000 EVRA!

 

Ana žarko želela sina


Ani Ivanović je drago što će dobiti još jednog dečaka jer je želela da njen prvenac Luka dobije brata. Njoj je u suštini najbitnije da je beba živa i zdrava, ma kog pola bila, ali da je mogla da bira, to bi opet bio dečak.
- Otkako se rodio Luka, Ana je pričala da bi volela da i drugo dete bude muško. Ona ima brata, za kog je beskrajno vezana, ali su postojale stvari koje nije mogla da mu priča. Zato je htela da dobije decu istog pola kako bi jedno drugom mogli sve da se poveravaju i bili podrška u svakom smislu - kaže naš izvor. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija