• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net

04.06.2019

13:47

SVU SVOJU DECU LJUBIM U USTA! Dejvid Bekam ponovo šokirao svet

Showbiz

SVU SVOJU DECU LJUBIM U USTA! Dejvid Bekam ponovo šokirao svet

Podeli vest

Nekadašnji engleski fudbaler Dejvid Bekam ponovo je šokirao kada je objavio fotografiju na kojoj ljubi u usta svoju ćerku Harper i izazvao lavinu negativnih komentara

Ovo nije prvi put da je Bekam objavio ovakvu fotografiju. To je uradio i pre dve godine.

 - Svu svoju decu ljubim u usne. Možda ne Bruklina. On ima 18 godina, njemu bi to moglo biti pomalo čudno -  rekao je Bekam.

Mnogi ovaj vid očinske ljubavi ne podržavaju, uključujući i poznatog TV voditelja Persa Morgana koji je za čuvenog fudbalera rekao da je "čudan i jeziv".

U odbranu slavnog fubalera stala je Suzan Rid, koleginica voditelja Morgana, te istakla da nije prikladno samo to što je tu fotografiju polio na internetu.

Nema sumnje da će video koji je Viktorija Bekham objavila izazvati varnice među neistomišljenicima, jer se na snimku vidi kako Dejvid uživa sa svojom ćerkom u vožnji brodom.

Dejvid je nedavno na odmoru sa porodicom viđen kako je cmoknuo svoju sedmogodišnju ćerku u usne što je dokaz da ga zaista ne zanima mišljenje drugih o njemu kao o ocu, prenosi britanski "Metro".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija