• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Index.hr

13.06.2019

08:27

NAJBOGATIJA PEVAČICA NA SVETU SPREMNA NA VELIKI KORAK! Rijana: Više od svega želim da budem majka

Showbiz

NAJBOGATIJA PEVAČICA NA SVETU SPREMNA NA VELIKI KORAK! Rijana: Više od svega želim da budem majka

Podeli vest

Pošto je osigurala prvo mesto najbogatije pevačice na svetu, Rijana je rešila da pored svoje još sveže biznis karijere upliva i u vode kinematografije, u najnovijem intervjuu je razgovarala s glumicom Sarom Paulson, koleginicom sa snimanja filma "Okeanovih osam". Iz ovog razgovora su isplivale mnoge neverovatne informacije koje su Rijanini obožavaoci jedva dočekali

Prošlo je već tri godine otkad je izbacila poslednji album, tako da je pevačica iskoristila momenat da se opravda izjavom:

“Nekada sam bila u studiju, samo u studiju, po tri meseca bez pauze, pa bih onda izbacila nov album. Sada mi je život kao ringišpil. Jednog dana bavim se modom, drugog dana donjim vešom, sledećeg dana kozmetikom, pa tek onog muzikom. Kao da imam gomilu dece i o svakom moram podjednako da se brinem”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Feb 25, 2019 at 1:30pm PST

Kada smo već kod dece, Rijana je odmah rekla: “Više od svega želim da budem majka”, dok je na pitanje o braku, uz osmeh, odgovorila: “Samo bog zna, devojko. Mi planiramo, a bog se smeje”. 

Naravno, da bi bilo braka i dece, pevačica prvo mora da nađe dečka, a kad ju je koleginica Sara upitala s kim je u vezi, dočekao ju je odgovor: “Gugluj!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@interviewmag

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Jun 10, 2019 at 6:21am PDT




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija