• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Daily mail/informer.rs

21.06.2019

15:44

(FOTO) PREVARA ILI SILOVANJE? Reper morao da plati 350.000 DOLARA!

Showbiz

(FOTO) PREVARA ILI SILOVANJE? Reper morao da plati 350.000 DOLARA!

Podeli vest

Poznati reper Drejk platio je 350.000 dolara ženi koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje 2017. godine, dok je bio na turneji po Velikoj Britaniji...

U novembru prošle godine hip-hop zvezda tužila se sa Lakvanom Moris koja je poznata kao Lejla Lejs.

Drejk je podneo tužbu protiv Moris zbog građanskog iznuđivanja, prevare, emocionalne uznemirenosti, zloupotrebe procesa i klevete.

NOVOSADSKA LEPOTICA TRUDNA! Termin na jesen, a venčanje u ovoj zemlji!

Međutim, priznao je da je imao seksualni odnos sa Moris dok je bio u hotelu u Mančesteru, u februaru 2017. godine, ali je negirao sve navode o seksualnom odnosu bez pristanka.

 

 

Prema navodima tužbe, Moris je rezervisala let da bi videla Drejka ubrzo nakon što su spavali zajedno, ali se naljutila kada nije dobila odgovor pa je otkazala let. Drejk je onda prestao da komunicira sa njom.

 

(FOTO) ONI SU OBIČNI KU*TONI I PI*KE! Prva Karleušina izjava posle finala "Zvezde Granda"! Evo šta je zamerila Popoviću i žiriju, a pomenula je i pobednicu!

U tužbi Moris tvrdi da ju je Drejk silovao, ali reper tvrdi da je Moris promenila priču kako bi ga optužila za seksualno zlostavljanje, kao i da su njene tvrdnje prevara smišljena da bi od njega dobila novac.

DEVOJKA ZLATNOG GLASA IMA SAMO 17 GODINA! Džejla Ramović se u "Zvezde Granda" prijavila slučajno i POBEDILA!

Drejk i njegov tim zadovoljni su ovim ishodom. On ceni podršku koju je dobio od fanova, ali od njih i medijia traži da Morisovoj i njemu omoguće da nastave svoje živote.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Darko

pre 4 godine

Stara priča. Udaraljka na foru iznuđuje pare tako što preti da će prijaviti za silovanje. Ovaj problem se rešava tako što uvek imate mesto za seks koje je pokriveno kamerama, pa onda kad vas optuži za silovanje, vi policiji predate kopije snimaka i rešite problem.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Magazin

Džet set

Srbija