• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superžena/informer.rs

04.07.2019

11:31

(FOTO) HAJDI KLUM SE TAJNO UDALA za 17 godina mlađeg dečka

Showbiz

(FOTO) HAJDI KLUM SE TAJNO UDALA za 17 godina mlađeg dečka

Podeli vest

Manekenka Hajdi Klum udala se u tajnosti za svog 17 godina mlađeg dečka Toma Kaulica

Iako su pred oltar stali još 22. februara kada im je bila prva godišnjica veze, manekenka i bivši član nemačke grupe "Tokio Hotel" ovu lepu vest otkrili su tek sada. 

Od kako su počeli da se zabavljaju Hajdi i Tom su nerazdvojni, što su ponovo dokazali u Parizu na predstavljanju parfema "7 lovers" Carine Roitfeld, gde se nisu odvajali jedno od drugog, pišu američki mediji.

Par je privukao medijsku pažnju zbog razlike u godinama, a manekenka ističe kako sa tim nema problema. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️?

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Jul 1, 2019 at 12:04am PDT



 - Istina, moj dečko je puno mlađi od mene, ali nije me briga. Mislim da morate samo da živite srećan život i da ne brinete o tome šta ljudi misle, jer će vam brige stvoriti samo nepotrebne bore. Tom me čini srećnom ženom. Sa njim je drugačije nego što je to bilo u prethodnim vezama. Sa njim mislim zaista ozbiljno -  rekla je Hajdi nakon što ju je Tom zaprosio prošle godine.

Atraktivnoj nemačkoj manekenki ovo je treći brak. Pre Toma je bila udata za Rika Pipina, pa za muzičara Sila sa kojim ima i troje dece.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gedza0000

pre 4 godine

svaka cast momku, zadovoljiti zenu posle crnje....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija