• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blumberg/informer.rs

08.07.2019

15:51

NEMOJTE NIKAD DA SE ŽENITE! Razvod ga košta 38 MILIJARDI dolara!?

Showbiz

NEMOJTE NIKAD DA SE ŽENITE! Razvod ga košta 38 MILIJARDI dolara!?

Podeli vest

Osnivača kompanije "Amazon" Džefa Bezosa razvod od supruge Mekenzi Bezos koštaće Amazonovih deonica u vrednosti 38,3 milijarde američkih dolara, objavio je "Blumberg"

U aprilu je Amazon, najveća svetska internacionalna platforma za trgovinu, objavio da bi četiri odsto ili 19,7 miliona deonica trebalo da bude registrovano na ime Mekenzi Bezos nakon što sud odobri razvod.

 

PUCAM JA IZ RAZNOG ORUŽJA! Lepa glumica uvek priželjkivala da bude doktorka i policajka!

Par je objavio da namerava da se razvede u zajedničkoj izjavi na Tviteru u januaru, izazvavši zabrinutost da bi Džef Bezos mogao da završi sa manjim pravom glasa.

Foto: Reuters

On zadržava udeo od 12 posto vredan 114,8 milijardi dolara i ostaje najbogatiji čovek na svetu, navodi "Blumberg".

I ON ODE U STARO GVOŽĐE! Radim sve manje i manje... Holivud igra za mlađe muškarce!

Mekenzi je u maju obećala da će polovinu bogatstva dati u humanitarne svrhe kako bi se priključila kampanji "Giving Pledge" koju su 2010. godine pokrenuli milijarder Voren Bafet i Majkrosoftov suosnivač Bil Gejts.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nn

pre 4 godine

Njih dvoje su zajedno sve te pare stekli tako da njoj po zakonu pripada pola.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija