• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

10.07.2019

16:26

(VIDEO) DŽONI DEP STISNUO PLAVUŠU UZ PESMU ANE BEKUTE! Urnebesan snimak kruži internetom!

Showbiz

(VIDEO) DŽONI DEP STISNUO PLAVUŠU UZ PESMU ANE BEKUTE! Urnebesan snimak kruži internetom!

Podeli vest

Glumac, producent i muzičar Džoni Dep navodno je snimljen u Budvi u društvu plavokose devojke kako đuskaju uz pesmu Ane Bekute

U video koji kruži Instagramom na kom se nagađa da je slavni glumac, vide se on i javnosti nepoznata devojka kako plešu uz pesmu "Zlatiborske zore".

- Čovek može da bude gde god hoće trenutno, ali ipak zna šta valja - jedan je od komentara ispod videa.

(FOTO) NJENA GUZA NEĆE U SAUDIJSKU ARABIJU! Niki Minaž se povukla sa festivala u Džedi!

Dep je početkom godine boravio u Beogradu, snimajući film "Minamata".  Scene za ovaj film je snimao u blizini Jugoslovenske kinoteke, a centar grada bio je blokiran. Kasnije Dep se "preselio" u Tivat privatnim avionom, na crnogorskoj rivijeri je trebalo da se zadrži oko nedelju dana,uz mogući produžetak.

Holivudski glumac, imao je čak četvoricu dublera, koji su umesto njega snimali pojedine scene, što je neke navelo da pomisle da se na video ne nalazi glumac, već neki od njegovih dublera.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija