• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

21.07.2019

19:46

(FOTO/VIDEO) NAJFATALNIJA PLAVUŠA OTVORILA DUŠU! Šeron Stoun: Sve što sam imala sam izgubila, a Holivud mi je okrenuo leđa!

Showbiz

(FOTO/VIDEO) NAJFATALNIJA PLAVUŠA OTVORILA DUŠU! Šeron Stoun: Sve što sam imala sam izgubila, a Holivud mi je okrenuo leđa!

Podeli vest

Holivudska zvezda Šeron Stoun (61) osvrnula se na svoju dugogodišnju karijeru i odnos sa Holivudom, za koji tvrdi da ju je u najtežim trenucima potpuno odbacio

Šeron je bila jedna od najpopularnijih i najpoželjnijih glumica, sve do 2001. godine kada je imala moždani udar, a karijera joj je krenula nizbrdo. Iako je više ne viđamo na filmskom platnu, za mnoge je i danas neprevaziđeni seks-simbol.

Foto: Youtube printscreeen

- Trebalo mi je sedam godina da dođem sebi, a devet dana sam imala krvarenje mozga. Trpela sam neljubaznost i drskost mojih koleginica, pa i sudije koja je odlučivala o starateljstvu nad mojim sinovima - rekla je Šeron za magazin "Variety".

Foto: AP/Matt Sayles

Taj period doneo joj je i razvod od tadašnjeg supruga Fila Bronstajna, a potom joj ni brak sa Majklom Grinburgom nije potrajao. Ima tri usvojena sina, a zbog eksplicitnih scena u čuvenom filmu "Niske strasti" u kojem je glumila sa Majklom Daglasom, i danas je za mnoge fatalna plavuša.

- U to vreme sam bila najtraženija glumica. Borila sam se za starateljstvo nad sinovima, pokušavala sam normalno da radim i da funkcionišem kao i do tada, a pritom sam dizala novu hipoteku na kuću u kojoj sam živela. Sve što sam imala sam izgubila, a u Holivudu sam bila zaboravljena - istakla je Šeron koja danas ima 61 godinu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cdr011

pre 4 godine

ma nemoguce?! ostala bez svega u americi?! ma kako to!?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija