• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

29.07.2019

17:22

(VIDEO) BILA JE SLATKO LICE HOLIVUDA A SADA JE VOĐA SEKTE! Glumica na sudu zbog JEZIVIH RADNJI!

Showbiz

(VIDEO) BILA JE SLATKO LICE HOLIVUDA A SADA JE VOĐA SEKTE! Glumica na sudu zbog JEZIVIH RADNJI!

Podeli vest

Glumica Alison Mek osvojila je male ekrane kao slatka Supermenova drugarica, a onda je otkriveno da je vođa kulta

Alison je uhapšena pre dve godine zbog učešća u trafiking ringu vezanom za sektu "NXIUM". Mekova, koja danas puni 36 godina,  bila je desna ruka osnivača sekte Kita Ranijera, koji je takođe uhapšen u svojoj luksuznoj vili u Meksiku.

Glumica i osnivač sekte bili su i u ljubavnoj vezi, a u Meksiku su se krili otkad je jedna od njihovih žrtava ispričala šta se dešava u tom kultu. Ranijer je držao "robove", među kojima je Mekova bila glavna, i ona je bila zadužena za regrutaciju devojaka u sekti, koje bi sa njim stupale u intimne odnose.

ŽENE ZASLUŽUJU SILOVANJE! Ova šokantna poruka osvanula na Tviteru DŽesike Albe

U optužnici za trafiking navodi se da je Mekova inicirala i nadgledala žigosanje intimnih delova tela devojaka, koje je zatim terala na odnose sa osnivačem sekte. Mekova je i ucenjivala žrtve, tako što bi ih primorala da poziraju gole za izuzetno eksplicitne fotografije, a zatim im pretila da će te slike objaviti.

Glumica je izgladnjivala žene koje su bile u njenoj nadležnosti, i držala ih u režimu "konstatne spremnosti" – morale su da joj budu na raspolaganju u svako doba dana i noći, što ih je činilo umornim i dezorijentisanim.

Ona je uhapšena i optužena za trafiking i iznudu, zbog čega joj preti do 40 godina robije. Početkom jula, sud u Njujorku odložioi je izricanje kazne i njoj, i Ranijeru, pa će svoju sudbinu saznati tek krajem jeseni.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija