• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

01.08.2019

15:01

MAJLI SAJRUS NA IVICI RAZVODA? Pevačica plakala, Liam na ivici nervnog sloma

Showbiz

MAJLI SAJRUS NA IVICI RAZVODA? Pevačica plakala, Liam na ivici nervnog sloma

Podeli vest

Majli Sajrus je od nedavno ponovo krenula sa provokacijama koje su njenu karijeru i privatan život dovele u centar pažnje, i čini se da je pevačica od kantri devojke ponovo stekla titulu pop skandal majstora

Ipak, koliko god joj bilo zanimljivo da govori o svom suprugu u koga je, čini se, zaljubljena do ušiju, njegova porodica ne smatra da je iznošenje privatnih detalja iz spavaće sobe nešto čime bi trebalo da se ponosi.

Njen suprug, Liam Hemsvort se sa time slaže.

Naime, prema rečima izvora bliskog paru, Liamu sve više smetaju pitanja porodice koja se buni zbog načina na koji pevačica iznosi "prljav veš" o njihovom braku. A ni njemu nije svejedno.

Jedan takav slučaj bila je promocija njenog novog albuma "She is coming" , zbog kojeg je uradila seriju fotografija na kojima simulira intimne odnose sa voćem, ili ga pak koristi kao provokaciju na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Daddy & Mommy

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on May 7, 2019 at 8:56am PDT

Na sve to, pevačica je u nedavnom intervjuu izjavila da iako je u vezi sa muškarcem, još uvek je privlače žene.

- Ja sam u braku, ali me žene još uvek privlače i ložim se na njih - rekla je zvezda.

Liam sa druge strane smatra da je ona samo gladna pažnje i da koristi njihov brak kao predstavu za promociju sopstvenih interesa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Abs like a ninja turtle ?

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on Jun 2, 2019 at 2:43am PDT

- Liam je doživeo nervni slom i optužio Majli da koristi njihov brak kao neku predstavu za javnost, a uz to trpi pritisak porodice kojoj sve više to smeta - naveo je izvor dodajući da je pevačica nakon ovoga briznula u plač.

Ipak, Majli se navodno neće menjati ni zbog koga, te su iz tog razloga sve glasnija šuškanja o razvodu.

- Rekla mu je da je znao u šta se upušta kada se pomirio sa njom i tvrdi da ne želi da se menja ni zbog koga, ukoliko je ne prihvata kakvu jeste, nije joj potreban - ispričao je izvor.

Ostaje da vidimo da li će u svetlu novih događaja taj brak zaisa i opstati.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost
Društvo

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost

Taman što se većina navikla na visoke temperature, koje su iznad vrednosti za ovo doba godine, meteorolozi najavljuju nagli pad temperature u noći između utorka i srede, a prof. dr Predrag Mitrović, kardiolog iz Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra Srbije kaže da se ona može odraziti na ceo organizam, te da se opet očekuje da najveći problem imaju kardiovaskularni bolesnici, a mogu se očekivati i gastritisi i čir na želucu.

16.04.2024

10:32

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oglasilo se Ministarstvo odbrane: Ronioci pronašli telo podificira
Hronika

Oglasilo se Ministarstvo odbrane: Ronioci pronašli telo podificira

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje
Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje

Trećina učenika učestvovala je u tuči bar jednom tokom godine, pokazali su rezultati istraživanja o zdravstvenom ponašanju školske dece u Srbiji u školskoj 2021/2022. godini koje je sproveo Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“.

16.04.2024

10:58

Vatrogasci su spasili 15 objekata: Vanredna situacija u Trgovištu i Crvenom Gradu
Hronika

Vatrogasci su spasili 15 objekata: Vanredna situacija u Trgovištu i Crvenom Gradu

Pripadnici Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova angažovani su na gašenju požara na otvorenom prostoru u Trgovištu, Tutinu, Lebanu i Prijepolju, a njihovom brzom i efikasnom akcijom juče su ugašeni požari na otvorenom kod manastira Crna Reka, u Ivanjici i kod Despotovca, dok je požar u Prijepolju u mestu Gojakovići lokalizovan.

16.04.2024

10:50

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija