• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

03.08.2019

20:48

(VIDEO) OPET PROVOCIRA! Popularna pevačica ponovo pokazivala "dvoglavog orla"!

Showbiz

(VIDEO) OPET PROVOCIRA! Popularna pevačica ponovo pokazivala "dvoglavog orla"!

Podeli vest

Dua Lipa (23) prisustvovala u petak 2. avgusta, na Sunny Hill festivalu koji se održava u Prištini, gde je privukla pažnju mase pokazivajući dvoglavog orla

Lipa, rođena u Londonu, a čiji su roditelji iz Prištine, u jednom momentu je pozdravila sve prisutne, i to ni manje ni više nego pokazujući dvoglavog orla, simbolom "velike Albanije", taj čin je vrlo brzo završio na internetu.

Ovo nije prvi put da pevačica ima ovakav gaf, naime, kada je u junu 2018. fudbalska reprezentacija Švajcarske savladala srpski nacionalni tim rezultatom 2:1 golovima Džerdana Šaćirija i Granita Džake, koji su ih proslavili tako što su rukama pokazali albanskog orla, Dua se obradovala i njihovu "proslavu" podelila je na svojim društvenim mrežama.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Crna ovca

pre 4 godine

Skandal Srbi pozdravljaju sa tri prsta!!!!!!!¡!!!!!!

Slavka

pre 4 godine

Zašto uopšte dajete prostor takvim beznačajnim zjakačama i takvim vestima?

Lol

pre 4 godine

Ko još sluša ovu balvanastu masnokosu kreaturu koja guta pola reči kad peva?! Kad je vidim pomislim da krka isključivo masne bureke.

Dada

pre 4 godine

Ko je ova siptarka , cime se bavi, dobra je za jednu stvar sigurno ...

mark

pre 4 godine

kada srbi dizu tri prsta to nije nista!!!! a kada albanci slave i prave dvoglavi orao onda to nije ok. ne razumem! to nije uvreda dvoglavi orao je simboll al. zastave......

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija