• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs

04.08.2019

14:30

ŠIROKO! 250 MILIONA JE KOŠTA ROĐENDAN! Kajli Džener slavi na jahti

Showbiz

ŠIROKO! 250 MILIONA JE KOŠTA ROĐENDAN! Kajli Džener slavi na jahti

Podeli vest

Najmlađa milijarderka Kajli Džener, iz klana Kardašijan, iznajmila je jahtu vrednu 250 miliona dolara za proslavu svog 22. rođendana

Kajli će 22 svećice oduvati tek sledećeg vikenda, a zajedno sa gostima baškariće se na jahti koja ima 29 članova posade.

Jahta ima prostora za više od 20 gostiju, noćni klub sa bazenom na palubi, kozmetički salon, teretanu, heliodrom, bioskop...

(FOTO) NAJMLAĐA MILIJARDERKA BEZ ŠMINKE! Da li biste je prepoznali?

 

Ranije je pripadala bankaru Lou Tek Džou, ali mu je oduzeta i prodata kako bi se namirio barem deo duga od 3,6 milijardi dolara, koliko je ukrao malezijskoj vladi!

Kajli je nedavno proglašena za najmlađu milijarderku, koja je bogatstvo stvorila sama.

Naime, ova devojka, koja se proslavila u rijalitiju o porodici Kardašijan, napravila je svoj kozmetički brend- liniju šminke za kojom luduju žene širom sveta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija