• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.08.2019

17:09

HOLIVUDSKA ZVEZDA DOBILA 120 DANA IZA REŠETAKA! Ako ode na PSIHIJATRIJU Heder Loklir će izbeći ZATVOR

Showbiz

HOLIVUDSKA ZVEZDA DOBILA 120 DANA IZA REŠETAKA! Ako ode na PSIHIJATRIJU Heder Loklir će izbeći ZATVOR

Podeli vest

Američka glumica Heder Loklir pojavila se na sudu i nije porekla optužbu za višestruki napad na policiju, koji se desio prošle godine u njenoj kući

Zvezda serija "Dinastija" i "Melrouz plejs" suočila se na suđenju sa prekršajima po osam osnova, od čega je pet za napad na policajca; jedan zato što je nasrnula na radnika Hitne pomoći i dva zbog opiranja i opstrukcije vršenja dužnosti policije, saopštilo je nadležno tužilaštvo u Los Anđelesu.

Loklirova je osuđena na 120 dana zatvorske kazne, javlja CNN. Međutim, ići će iza rešetaka samo ako ne kompletira sudski naloženo lečenje u psihijatrijskoj ustanovi. Glumica je, kako prenosi CNN, dobila i trogodišnju uslovnu kaznu.

Foto: Twitter printscreen

 

Podsetimo, u februaru prošle godine je alarmirana policija, koja je velikom brzinom stigla u dom TV i filmske zvezde u Tauzend ouksu, zbog fizičkog obračuna Loklirove i njenog dečka, kada se i desio incident sa dežurnim organima reda, zbog čega je ona uhapšena. Ali, to nije bilo sve, s obzirom da je u junu glumica ponovo privedena, ovoga puta zbog napada na zdravstvenog radnika.

Ona je, kako je tada saopštila kancelarija lokalnog šerifa, bila izuzetno nekooperativna i fizički je nasrtala na policiju.   

PRVO JE POKUŠALA DA SE UBIJE, A SADA JE NAPALA POLICAJCA! Glumica Heder Loklir uhapšena, Holivud u šoku    

Privedena je i zbog toga što je policija došla do dokaza da je tukla dečka i nanela mu telesne povrede, ali za taj prekršaj- nasilje u kući, nije sudski gonjena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žaki

pre 4 godine

Što ne kažete da je ona potomak Karađorđevića?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija