• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.08.2019

12:31

(VIDEO) PUBLIKA U TRANSU! Spektakularan nastup Van Goga na Bir festu

Showbiz

(VIDEO) PUBLIKA U TRANSU! Spektakularan nastup Van Goga na Bir festu

Podeli vest

Spektakularnim nastupom kultni beogradski bend Van Gogh obeležio je sinoć na Ušću treće veče ovogodišnjeg izdanja Beeir festa

Nekoliko desetina hiljada posetilaca Beer Festa imalo je priliku da vidi odlično ukomponovan nastup rok benda koji podseća na skupe produkcije na svetskom nivou.

Foto: Promo Van Gogh

Van Gogh su koncert otvorili pesmom "Spisak razloga" u posebnom aranžmanu, a taj nivo muzičke kreacije zadržali su do kraja nastupa.

Foto: Promo Van Gogh

Publika je euforično reagovala na stare i nove hitove benda kao što su "Puls", "Nek te telo nosi", "Brod od papira", "Neko te ima", "Anđele moj brate" i drugi.

Foto: Promo Van Gogh

Publika je posebno reagovala na samom kraju koncerta kada je Van Gogh prostor ispred pozornice na Ušću izvođenjem pesme "Možda baš sad" pretvorio u ogroman prostor za ples.

Foto: Promo Van Gpgh

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija