• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

22.08.2019

12:47

(VIDEO) NIJE U INVALIDSKIM KOLICIMA! Oglasili se roditelji teško povređene srpske manekenke! SIMONA JE SADA DOBRO!

Showbiz

(VIDEO) NIJE U INVALIDSKIM KOLICIMA! Oglasili se roditelji teško povređene srpske manekenke! SIMONA JE SADA DOBRO!

Podeli vest

Američki mediji preneli su informaciju da srpska manekenka Simona Andrejić (25) ne može da hoda i da je u invalidskim kolicima, nakon teške nesreće koja joj se dogodila tokom vožnje na zip lajnu na imanju azijskog milijardera Čina Čua (53), što njeni roditelji demantuju

Simona Andrejić je dva sata visila u vazduhu na imanju u Vestčesteru, u Njujorku, dok nisu došle hitne službe koje su je spasile, utvrdivši da  je polomila karlicu, i to na nekoliko mesta, kao i da joj je ruka hitno ušivena, a potom je helikopterom prebačena u "Yale New Haven" bolnicu, preneli su američki mediji.

Međutim, Simonini roditelji demantuju neke od navoda iz američkih medija i kažu da je njihova ćerka dobro.

Simona je sada dobro, ali trenutno ne bih govorila o detaljima njenog stanja. Molim vas da me razumete i zahvalna sam vam na brizi - rekla je Simonina majka Lepa.

Simonin otac Marko, pukovnik i bivši profesor na Vojnoj akademiji u Beogradu, takođe kaže da su informacije koje su preneli strani mediji - netačne.

Simona nije u invalidskim kolicima. Živa je i zdrava! Svašta se piše, ali mi ne želimo previše da komentarišemo. Bitno je da je ona dobro, nalazi se u Njujorku i to je sve što vam trenutno mogu reći - kratko je rekao Marko za Alo.

(JEZIVI VIDEO) TEŠKO POVREĐENA SRPSKA MANEKENKA! VISILA DVA SATA U VAZDUHU na imanju kineskog milijardera! POLOMILA KARLICU i traži VIŠEMILIONSKU ODŠTETU

Ču, inače razvedeni biznismen koji ima dvoje dece, a trenutno se zabavlja sa izvesnom Ruskinjom, Simoni je rekao da će se pobrinuti za sve što bude potrebno.

Smestio ju je u hotel sa pet zvezdica i dao joj na korišćenje svoj Rols Rojs, kako bi mogli da je prevoze kod lekara, otkrilo je nekoliko izvora.

Međutim, Ču je Simoni ponudio nagodbu u iznosu od nekoliko hiljada dolara mesečno na period od godinu dana, a izvor kaže da je to za Simonu, i u poređenju sa njenom zaradom, sitniš.

Kada nije prihvatila njegovu ponudu, njegov pomoćnik je pretio da će ukinuti medicinsku negu i plaćanje iste, kao i hotelskog smeštaja. Simona je, nakon pretnji, svojom voljom izašla iz hotela.

Ču se nije oglašavao u javnosti, njegov advokat Džon Altoreli nije odgovarao na pozive, a i PR je odbio da komentariše.

Advokat srpske manekenke, jednog od omiljenih lica čuvenih svetskih brendova kao što su Kelvin Klajn, Guči, Dolče Gabana i Dior, Salvatore Straculo oglasio se kratkim komentarom:

- Simona ima razarajuće povrede. Ne može da radi i trpi veliki bol. Naknada štete trebalo bi da bude poštena, u okviru zakona.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija