• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.08.2019

19:08

LIJAMU PREKIPELO! Ne može više da trpi poniženja,podneo zahtev za razvod od Majli!

Showbiz

LIJAMU PREKIPELO! Ne može više da trpi poniženja,podneo zahtev za razvod od Majli!

Podeli vest

Nakon vesti o tome da su se razišli, Lijam Hemsvort podneo je zahtev za razvod braka od pevačice Majli Sajrus.

Svaka nada o tome da će se par pomiriti je pala u vodu. Lijam je rešio da podnese zahtev za razvod u Los Anđelesu, a kao razlog je naveo "nepomirljive razlike". Izvori bliski paru izjavili su da je par potpisao predbračni ugovor, što znači da neće biti nepotrebnih svađa oko novca jer su se dogovorili da se njihovi fondovi ne mešaju. To što par nije imao dece olakšava proces razvoda, koji može brzo da se sprovede.

Nedavno pisanje stranih medija dalo je nadu da će se par pomiriti jer su naveli da je u pitanju samo pauza koju je par rešio da napravi. Sada, sa ovom vešću o Lijamovom zahtevu, izgleda da nema nazad.

U zajedničkom saopštenju par je napisao:

"Lijam i Majli rešili su da se sada raziđu. Zbog promena koje su doživeli kao partneri i individue, odlučili su da je za sada najbolje da se fokusiraju na sebe i na svoje karijere. Ostaće posvećeni staratelji svim njihovim zajedničkim životinjama. Molimo vas da poštujete njihovu privatnost u ovim trenucima".

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija