• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo

23.08.2019

18:07

(FOTO) DANAS ĆU GA OSTAVITI, TRUDIM SE DA NE ZAPLAČEM! Anđelina Džoli ne može da ostane prisebna!

Showbiz

(FOTO) DANAS ĆU GA OSTAVITI, TRUDIM SE DA NE ZAPLAČEM! Anđelina Džoli ne može da ostane prisebna!

Podeli vest

Da su sve mame iste bez obzira na to koliko su slavne i koliko love imaju, dokazala je glumica Anđelina Džoli koja se rasplaka rastajući se od svog najstarijeg sina Medoksa, koji je otišao na univerzitet

Medoks Džoli Pit (18) otišao je da studira na univerzitet Yonsei u Južnoj Koreji.

Snimak rastanka slavne mama i sina kruži društvenim mrežama, a na snimku se vidi da je Anđelina ovaj rastanak podnela vrlo emotivno.

Foto: Reuters/Mario Anzuoni

Jedan student ju je pitao koliko namerava da ostane u Južnoj Koreji.

- Danas odlazim. Danas je dan kad ću ga ostaviti, trudim se da ne zaplačem - rekla je glumica.

Foto: Reuters/Mark Blinch

Medoks je rođen u Kambodži, a prezime Džoli Pit dobio je 2006. godine na zahtev Brada i Anđeline nakon što su objavili da će dobiti svoje prvo biološko dete. Oni su tada saopštili i da će Pit usvojiti Medoksa i Zaharu, dvoje siročadi koje je glumica usvojila pre nego što je upoznala PIta.

Medoks je bio prvo dete koje je Anđelina usvojila, a upoznala ga je 2002. godine kad je u njegovoj rodnoj Kambodži snimala film "Tom Rajder". Tada je on imao samo sedam meseci.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija