• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

23.08.2019

19:57

(FOTO) LEGENDARNI MUZIČAR POZVAO BIVŠE ŽENE NA ĆERKIN ROĐENDAN! Fotografija na kojoj će mu mnogi muškarci zaviditi!

Showbiz

(FOTO) LEGENDARNI MUZIČAR POZVAO BIVŠE ŽENE NA ĆERKIN ROĐENDAN! Fotografija na kojoj će mu mnogi muškarci zaviditi!

Podeli vest

Muzičar Rod Stjuart sa svojom suprugom proslavio je 40. rođendan ćerke Kimbrli. Ipak, To nije privuklo pažnju medija i Instagram korisnika onoliko koliko slika Roda sa četiri žene, tri bivše i sadašnjom suprugom

Rod Stujart je jednom fotografijom pokazao da je ostao u prijateljskim odnosima sa svojim bivšim partnerkama i da njegova supruga nema nikakav problem sa njima.

Ćerka Kimbrli je ugostila sve prijatelje i bivše žene Roda Stjuarta.

Rod je prvi brak imao sa Alanom Hamilton (na levoj strani fotografije) koji je trajao od 1979. do 1984. godine, ona je majka Kimberli i Šona.

Drugi brak muzičara bio je sa modelom Rejčel Hanter (desno na fotografiji) koji je trajao od 1990. do 2006. godine i zjaedno su dobili Renea i Lijama.

Između prvog i drugog braka dobio je dete sa Keli Emberg koja stoji između Rejčela i Rona.

Sa voditeljkom Peni Lankaster (koja stoji sa Rodove desne strane) dobio je dva sina Alastira i Ejdena. U srećnom braku so od 2007. godine.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija