• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.08.2019

13:28

(VIDEO) PELJEŠILI KUĆE SLAVNIH! Agenti za nekretnine "operisali" po Beverli Hilsu i mogu da dobiju i 30 GODINA IZA REŠETAKA!

Showbiz

(VIDEO) PELJEŠILI KUĆE SLAVNIH! Agenti za nekretnine "operisali" po Beverli Hilsu i mogu da dobiju i 30 GODINA IZA REŠETAKA!

Podeli vest

Agent za nekretnine sa Beverli Hilsa i njegov saradnik optuženi su za provalu u domove poznatih ličnosti, kao i krađu, saopštilo je tužilaštvo u Los Anđelesu

Ovi prevaranti su, kako se navodi, omogućili provalu i krađu u kućama popularnih pevača Ašera i Adama Lamberta, zvezdi rijalitija "Real Housewives of Beverly Hills" Dorit i Pola Kemslija, kao i nekadašnjeg igrača američkog fudbala Šona Filipsa.

Agent za nekretnine Džejson Emil Jaseli i njegov saradnik Bendžamin Akerman, kako se navodi u optužnici, "otvarali su", tačnije otključavali kuće, koje su pripadale zvezdama, i omogućavale pljačke. Sve se to dešavalo u periodu od 2016. do 2018. godine. Primera radi, kuća Kemslijevih na Beverli Hilsu bila je ponuđena na prodaju sa početnom cenom od osam miliona dolara, ali je posle pljačke skinuta sa tržišta nekretnina.

 

 

Jaseli (32) i Akerman (33), takođe sa Beverli Hilsa, optuženi su za pranje novca, zatim za pljačku sa umišljajem, za krađu identiteta, kao i za zaveru, odnosno umišljaj za provalu i pranja novca

(VIDEO) POTRESNA ISPOVEST: Bogate sestre dolazile gladne u školu!

U optužnici stoje da su protivpravno, odnosno proneverom i prevarom uzeli više od pola miliona dolara. 

Ukoliko ih sud proglasi krivim, preti im maksimalna zatvorska kazna od 31 godine iza rešetaka

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija