• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.Kostić

05.09.2019

21:17

KOJI ŠOK! ŠTA ĆE JELENA DA KAŽE?! Đokoviću se sviđa Sara Jo!

Showbiz

KOJI ŠOK! ŠTA ĆE JELENA DA KAŽE?! Đokoviću se sviđa Sara Jo!

Podeli vest

Novak Đoković je zapratio Saru Jovanović na Instagramu i odmah joj je lajkovao pet fotografija * Noletu se dopao i snimak na kome Sara zavodljivo pleše i peva: "Ti si s njom, a ja sam bez sna"

Novaku Đokoviću (32) sviđa se Sara Jovanović (26)! Najbolji teniser na svetu nedavno je počeo da prati atraktivnu pevačicu na Instagramu i odmah je lajkovao njenih pet fotografija i snimaka!

Našeg najpoznatijeg sportistu na Instagramu prati više od šest miliona ljudi, dok on prati svega 726, a među njima je i Sara Jo! Teniseru su se najviše dopale pevačicine objave sa festivala Mjuzik vik, koji je krajem avgusta održan na beogradskom Ušću. Noletu su se, između ostalih, svideli snimci na kojima ona zavodljivo pleše i peva svoje najveće hitove "Bez sna" i "Mili, mili".
- Ajde da vas čujem najglasnije: "Ti si s njom, a ja sam bez sna" - čuje se na klipu koji je Sara objavila na svom profilu, a koji je Novak lajkovao.

Foto: Informer DN

Iznenadila se

Kako saznajemo, pevačica ne poznaje Đokovića i začudila se što se on svrstao među njene obožavaoce.
- Sara nije ni primetila da je Novak prati jer svakodnevno dobija na stotine novih virtuelnih prijatelja. Iznenadila se kad su joj saradnici to javili. Njih dvoje se ne poznaju i dosad nisu razmenili nijednu poruku preko Instagrama - priča naš izvor i dodaje:
- Sara oduvek navija za Đokovića i prati sve njegove mečeve, on je mnogima primer za motivaciju i sinonim za istrajnost i uspeh. To što joj je baš Nole lajkovao objave sa njenog nastupa na Ušću može samo da joj posluži kao podstrek. Ko zna, možda se uskoro i upoznaju!

Foto: Instagram/sarajovanović

Vrti dve pesme

Novak ističe da voli domaću muziku, ali nikad nije pomenuo da je i Sarin fan. On je ranije izjavio da obožava narodnjake, i to Miru Škorić, Šemsu Suljaković i Tomu Zdravkovića.
- Na mom ajpodu najčešće se vrte dve pesme Tome Zdravkovića - "Kafana je moja istina" i "Ej Branka, Branka". To su dve poprilično popularne pesme u Srbiji - rekao je Novak svojevremeno za američke medije, a na svoj spisak omiljenih dodao je i Miroslava Ilića, Milicu Todorović i Željka Samardžića, koje je pozvao i da mu pevaju kad se jula 2014. godine oženio Jelenom.
- Obožavam našu muziku i drago mi je što su takve zvezde bile na najvažnijem danu u mom životu - rekao je Nole.

 

 

Dok Nole sluša Saru, Jelena pravi sapune od svog mleka

Foto: reuters

Dok Nole nakon povlačenja sa Ju-Es opena sluša Saru Jo, njegova supruga Jelena ima pune ruke posla. Ona je iznenadila javnost izjavom da će od svog mleka napraviti sapune! "Vratila sam se kući nakon nekoliko meseci i pronašla sam ova pakovanja mleka. Kada se samo setim koliko sam se namučila, ne mogu da verujem da ih nisam sve iskoristila. Sada svi govore da se to pokvarilo i da bi trebalo da ga bacim, ali jednostavno ne mogu. Međutim, sada sam dobila ideju da ga iskoristim za kupke, sapune ili kozmetiku", napisala je Jelena na svom Instagramu.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Penzioner

pre 4 godine

Sad ce da mu Jelena odvali i desno rame oklagijom!

laki

pre 4 godine

ostavite djokovicev život na miru. stvarno ste đubre od novina.

laki

pre 4 godine

kako te nije sramota da komentarišem rusku supruga.

SS

pre 4 godine

Živa duša,pa što i da ne pogleda nešto sa strane.

Maki

pre 4 godine

Članak Vam je humoristički, slatko sam se nasmejala kad sam na kraju pročitala da dok Novak prati Saru Jo, Jelena pravi sapune od svog mleka.

Petar

pre 4 godine

To što radi Jelena sa sapunima od vlastitog mleka je MORBIDNO. Njeni saveti o zdravlju i kuvanju nemaju veze.Pa ona nije kvalifikovana za to, nije obrazovana. Bruka Mileta. .

Ljiljana

pre 4 godine

Sta vam je ljudi,pa Nole je covek od krvi i mesa i ina prava da lajkuje koga hoce to ne znaci da je zaljubljen u nju ili sta vec sta lupate sto da ne ,a njegova supruga dal je nekog lajkovala sta mislite??odmah se stvori neka prica svasta!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija