• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net/informer.rs

18.09.2019

16:09

ADEL SE RAZVELA, A ŽIVI PORED BIVŠEG MUŽA! Pevačica postala prva komšinica Simona Koneckog

Showbiz

ADEL SE RAZVELA, A ŽIVI PORED BIVŠEG MUŽA! Pevačica postala prva komšinica Simona Koneckog

Podeli vest

Supružnici su se rastali u aprilu, a sada žive vrata do vrata u luksuznim vilama u Los Anđelesu

Adel (31) i njen bivši muž Sajmon Konecki imaju luskuzne vile koje se nalaze jedna preko puta druge. Par je jednu kuću kupio 2016. godine za 7,63 miliona dolara, a drugu u maju ove godine za 8,63 miliona dolara, piše Miror.

Sada je otkriveno da bivši supružnici žive jedno pored drugog, a vest o tome je stigla dan nakon što je par saopštio da će deliti starateljstvo nad njihovim sinom Anđelom.

Njeni predstavnici rekli su da je Adel odlučila da se sa mužem zajedno stara o detetu, ali da žele da zaštite svoju privatnost.

Adel i Sajmon počeli su da se zabavljaju u leto 2011. godine, a samo godinu dana kasnije na svet je došao njihov sin.

Tajno su se venčali i nisu to potvrdili sve do 2017. godine. Samo dve godine kasnije oni se razvode.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija