• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

26.09.2019

13:38

(FOTO) SORAJIN VERENIK  U BRAKU SA SEKSI VODITELJKOM?! Sa njom ima ćerku, a sad svi komentarišu da li je lepša od starlete

Showbiz

(FOTO) SORAJIN VERENIK U BRAKU SA SEKSI VODITELJKOM?! Sa njom ima ćerku, a sad svi komentarišu da li je lepša od starlete

Podeli vest

Ana Korać juče je podigla veliku prašinu objavivši fotografiju Sorajinog verenika, za kog se ispostavilo da je zapravo oženjen

Tako je u domaće medije dospelo i ime ruske TV voditeljke i glumice Ksenije Borodine, supruge ruskog blogera i biznismena Kurbana Omarova, za kog se navodi da je Sorajin izabranik.

(FOTO) UPOZNALA GA SA ANOM KORAĆ! Ovo je verenik Soraje Vučelić!

Bogati Rus ima sina i tri ćerke, iza sebe ima jedan propali brak, a 2015. oženio se poznatom ruskom TV voditeljkom i glumicom Ksenijom Borodinom sa kojom ima, stiče se utisak na osnovu mnoštva zajedničkih fotografija na društvenim mrežama, idiličan brak.

Kako se može pročitati u Ksenijinoj biografiji, ona ima 36 godina, a pre udaje za Kurbana Omarova (39), tri godine (od 2008. do 2011.) bila je u braku sa biznismenom Jurijem Budagovim, sa kojim ima ćerku.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Однажды в… Голливуде⭐️⭐️⭐️

A post shared by Ксения Бородина (@borodylia) on Sep 24, 2019 at 10:38am PDT

 

Njen buran privatni život godinama privlači veliku pažnju ruskih medija, te oni budno prate svaki njen korak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Давайте сегодня поболтаем, на тему «гражданского брака» , точнее сожительства, потому что гражданский брак это чуть другое, люди не правильно говорят, называя отношения без штампа в паспорте гражданский браком. что вы об этом думаете?Большинство людей считают, что сожительство помогает поближе узнать друг друга, а то вдруг не подходим. Да я с этим согласна, но, на сколько должен затянуться этот «гражданский брак»?Как вы думаете? Ведь мужчина начинает жить с женщиной в таком статусе, потому что ему нужно узнать женщину получше? Нет, ему это просто удобно. Для мужчины это не плохо, это нормально, большинство все так бы и оставили. И проходит время и мужчина не зовёт вас в ЗАГС. А в таком браке и обязанностей по факту никаких и нет. Если что, можно в любой момент сказать извини, мы не подходим друг другу, спустя пять лет например, а женщина все это время ждала и надеялась. Большинство женщин говорят: Официальный брак для женщины – это важно. Это показатель уважения. Если женщина находится в гражданском браке, она подсознательно думает, что её не уважают, также ей порой бывает в какой-то момент неловко перед близкими людьми, коллегами, подругами. Сожительство -это не брак, это когда мужчина спит с женщиной, не имея при этом обязательств, но имея удобство и комфорт. Если произошёл разрыв никто никому ничего не должен, разбежались и всё. Это отношения по типу, я буду жить с тобой , пока не встречу , кого то лучше, так не уверен нужна ли ты мне на всю жизнь и тянутся подобные отношения годами. Конечно штамп в паспорте тоже не гарантия, люди ведь разводятся, но мне кажется, когда вступают в брак, то это серьёзный шаг,мужчина показывает свои намерения, готовность делится, иметь что-то общее, нести ответственность, хотя опять же повторюсь не всегда. Так жить с мужчиной до брака или нет, что думаете вы?)

A post shared by Ксения Бородина (@borodylia) on Sep 5, 2019 at 1:06am PDT

 

Da li su Ana i Soraja zarad medijske pažnje putem društvenih mreža obelodanile da je baš on emotivni partner Vučelićeve ili je naša starleta zaista u vezi s oženjenim ruskim biznismenom ostaje da saznamo. Jedno je sigurno - afera o kojoj bruje naši mediji mogla bi mu doneti brojne turbulencije u naizgled mirnu bračnu luku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Слушайте, вчера просматривая Новости, наткнулась на жуткое видео, которое уже второй день стоит у меня перед глазами. Мужик из-за ревности , пришёл на Детскую площадку и законом ножом свою бывшую девушку, а ей на минуточку 27 лет и она гуляла со своей 5 летней дочкой! Просто жестоко и хлоднокровно, пока она сидела беззащитно на лавочке и смотрела за своей дочей, подошёл с ножом и до смерти фигачил ее. Ну вот как это можно объяснить, а когда его поймали дал чисто сердечное признание! Я просто все время в этот момент думаю о детях, просто малышка качалась на качелях, а Маму убивали, вот что потом, что, так страшно! С кем она осталась малышка , в один момент все потемнело, просто за секунду, а убийца спокойно пошёл и сел в машину. Ревность ок, но до такого?! Исколоть ножом на детской площадке на глазах у деток , я не могу просто, сердце разрывается. Очень жаль. Девочки, будте аккуратнее при знакомстве , если расстаётесь, уходите при возможности по- хорошему. Всегда думайте о своих детях.

A post shared by Ксения Бородина (@borodylia) on Jul 27, 2019 at 3:44am PDT

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bane

pre 4 godine

Ribetina. Naročito za bangavu soraju (malo slovo - naravno).

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija