• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

02.10.2019

20:41

JELA SAM PREVIŠE MAJONEZA I PRŽENIH KROMPIRIĆA! Nije dobijala uloge zato što je bila bucmasta!

Showbiz

JELA SAM PREVIŠE MAJONEZA I PRŽENIH KROMPIRIĆA! Nije dobijala uloge zato što je bila bucmasta!

Podeli vest

Kad je prva epizoda 'Prijatelja' emitovana 1994. godine, gledaocima nije trebalo mnogo vremena da zavole lik Rejčel Grin - lepe, duhovite i modno osvešćene mlade žene. Glumica Dženifer Aniston (50) tada je imala 25 godina, a vrlo brzo je proglašena i jednom od najlepših žena na svetu

I dok su brojni obožavaoci zavideli glumici na izgledu, nedavno je isplivala informacija da je Aniston u to vreme bila pod pritiskom da treba da smrša. Njen agent stavio joj je do znanja da je punačka i da bi trebalo da izgubi nekoliko kilograma.

- Jela sam previše majoneza i prženih krompirića - izjavila je Aniston još 1996. godine za Rolling Stone i otkrila da brojne uloge nije dobila upravo zbog toga što je bila bucmasta.



(FOTO) DŽENIFER ANISTON U BIKINIJU! Glumica pokazala kako izgleda sa 50 godina!



- Agent mi je rekao da bi trebalo da smršam i iskreno sam mu bila zahvalna. Odvratna strana Holivuda je ta što brojne uloge nisam dobila jer su reditelje mučili moji kilogrami - objasnila je glumica koja je tek nakon razgovora s agentom posvetila pažnju zdravijoj ishrani. Izbacila je majonez i nezdrave grickalice i počela svakodnevno da vežba.

- Posavetovala sam se sa nutricionistom. Bilo je nestvarno gledati kako mi se telo menja. Nikad nisam znala da mogu tako da izgledam - dodala je glumica koja je vrlo brzo izgubila 14 kilograma. Zdrav način života ubrzo je postao njena svakodnevica.

- Svako jutro popijem vruću vodu s kriškom limuna. Zatim imam privatni čas joge, a nakon joge idem u teretanu - komentarisala je jednom prilikom Aniston.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija