• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ZP/telegraf

30.12.2019

14:07

NEKO ĆE DA SLAVI, A NEKO DA RADI: Evo kako će za praznike dežurati pošte, apoteke i supermarketi

Vesti

NEKO ĆE DA SLAVI, A NEKO DA RADI: Evo kako će za praznike dežurati pošte, apoteke i supermarketi

Podeli vest

Prodavnice većih trgovionskih lanaca u Srbiji za vreme novogodišnjih i božićnih praznika radiće po izmenjenom radnom vremenu

Javno preduzeće Pošta Srbije 31. decembra radiće skraćeno, do 17 časova, osim glavne pošte u Takovskoj ulici, koja radi non stop tokom godine, kao i pošte na graničnim i administrativnim prelazima, osim na prelazu Gradina koja će raditi do 19 časova.

U sredu, 1. januara 2020. godine dežuraće glavna pošta u Takovskoj 2 i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.

U četvrtak, 2. januara 2020.godine u Beogradu će biti dežurne pošte u Takovskoj koja će raditi non stop, u Savskoj 2 koja će raditi od 8 do 15 časova, u TC "Stadion Shopping Centre", Zaplanjska 32 od 8 do 19 časova, u TC "Big Fashion", Višnjička 84 od 9 do 19 časova, u TC "Shoppi Retail Park", Bratštva i jedinstva 2G od 8 do 19 časova, u TC "Immo Outlet Center", Gandijeva 21, od 8 do 19 časova, u TC "Merkator Centar", Bulevar umetnosti 4 od 8 do 19 časova.

U Novom Sadu će 2. januara raditi pošte na sledećim adresama: Temerinski put 50 od 8 do 20 casova, Teodora Mandića 23, Futoški put 93/c, Balzakova 59, Bajci Žilinskog 4, Branka Chopića bb i dr Svetislava Kasapinovica 10-14 od 8 do 19 časova.

 

 

U Kragujevcu, Subotici i Zrenjaninu će tog dana raditi po dve pošte.

Po jedna pošta u Nišu i na Zlatiboru od 8 do 15 časova, u Sremskoj Kamenici, Rumenki, Temerinu, Kaću, Bačkoj Palanci, Futogu, Somboru i Sremskoj Mitrovici od 8 do 19 casova i jedna pošta u Pancevu od 8 do 12 casova, Šapcu od 8 do 14 casova i na Kopaoniku od 9.30 do 20.30, kao i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.

Kada je reč o Idea supermarketima, u utorak, 31. decembra većina prodavnica će raditi do 18 časova, dok će na dan dočeka Nove godine, Idea Dorćol i Idea London objekti raditi prema redovnom radnom vremenu.

 

 

U sredu 1. januara većina prodajnih objekata neće raditi, a dežuraće Idea Dorćol i London, i objekti na Kopaoniku i Zlatiboru.

I Roda marketi će 31. decembra raditi do 18 časova, a sreda 1. januar i utorak 7. januar biće neradni dani. Ostalim danima, svi Roda marketi koji se nalaze u tržnim centrima radiće prema redovnom radnom vremenu.

Metro i Lidl će takođe 31. decembra raditi do 18 časova, u sredu 1. januara neće raditi, a od 2. januara Metro će raditi od 6 časova, a Lidl od 8 časova.

JKP "Parking servis" obaveštava korisnike da neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada tokom novogodišnjih i božićnih praznika 1. 2. i 7. januara 2020.godine, kada će biti i zatvoreni šalteri za rad sa strankama u ulicama Takovska 31, Mileševska 51 i Kraljice Marije 7.

 

 

Sve javne garaže, posebna i sms parkirališta biće neprekidno otvoreni tokom praznika i radiće op uobičajenom sistemu naplate. Od petka, 3. januara, i od srede 8. januara, naplata i kontrola parkiranja u zoniranim delovima grada, kao i svi šalteri, radiće op uobičajenom radnom vremenu.

Apoteke Beograd neće raditi 1. i 2. januara, dok će od 3. do 6. januara imati redovno radno vreme.

Stalno dežurne apoteke biće "Prvi maj", Kralja Milana 9, "Sveti Sava", Nemanjina 2, "Zemun", Glavna 34, "Bogdan Vujošević", Bulevar Maršala Tolbuhina 30 Novi Beograd i "Gornji grad", Dr Ðorđa Kovačevića 27, Lazarevac.

Tokom praznika dežuraće i još desetak apoteka u više beogradskih opština.

 

 

 

Pratite Zaštitnik potrošača na Fejsbuku OVDE

Pratite Zaštitnik potrošača na Tviteru OVDE

Najnovije informacije na portalu Informer.rs



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija