• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zastinikpotrosaca.rs

02.04.2020

10:00

EPS POJASNIO ZAHTEV GRAĐANIMA: Ne moraju svi da očitavaju svoja brojila, evo na koga se mislilo

Vesti

EPS POJASNIO ZAHTEV GRAĐANIMA: Ne moraju svi da očitavaju svoja brojila, evo na koga se mislilo

Podeli vest

Zaposleni u Elektroprivredi Srbije (EPS) koji očitavaju brojila i dalje sprovode tu aktivnost i na terenu su opremljeni zaštitnom opremom, a kako bi se izbegao direktan kontakt sa građanima koji žive u kućama savetujemo da oni sami očitaju brojila, izjavio je danas direktor snabdevanja u EPS-u Radovan Stanić.

“Želimo da u vreme pandemije virusa korona omogućimo građanima da izbegnu fizički kontakt sa našim čitačima i da sami očitaju brojila. To se pre svega odnosi na individualne stambene zgrade i kuće, tamo gde su brojila unutra. U stambenim zgradama nema potrebe da čitaju brojila”, rekao je danas za RTS Stanić.

Prema njegovim rečima, to će važiti samo ukoliko građani to žele i ako se osećaju ugroženo zbog virusa korona.

Stanić je objasnio da osim ovog načina, gde građani sami očitaju brojilo i cedulju sa osnovnim podacima okače na ulaznim vratima ili kapiji, postoje još dva načina da dostave podatke sa brojila.

 

 


Navodi da građani podatke mogu da jave telefonom na broj koji se nalazi na računu za struju, a treći način je da slikaju brojilo i poštalju na mejl adresu.

 

 

Kaže da je EPS objavio pet mejl adresa za pet regionalnih područja. Adrese za distributivna područja su: područje Beograda info.centar@epsdistribucija.rs , područje Vojvodine prijavastanja.ev@eps.rs , područje Kral?eva prijavastanja.kv@eps.rs , područje Kragujevca prijava.stanja.kg@eps.rs i za područje Niša stanja.jugoistok@eps.rs .

Stanić ističe da je najvažnije da građani navedu datum kada su očitali brojilo, kako bi račun za struju bio validan.

Savetuje da brojilo očitaju od danas pa u naredna dva do tri dana.

Govoreći o snabdevanju strujom u vreme vanrednog stanja, Stanić ističe da EPS ispunjava svoj osnovni zadatak i da ima dovoljno energije i za privredu i za građane.

 

 
Pratite Zaštitnik potrošača na Fejsbuku OVDE

Pratite Zaštitnik potrošača na Tviteru OVDE

Najnovije informacije na portalu Informer.rs



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija