• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ZP/B92

02.07.2020

12:34

PAKAO NA GRČKOJ GRANICI: Na prelazu Kulata-Promahonas kolona duga 13 km, evo o čemu se radi

Vesti

PAKAO NA GRČKOJ GRANICI: Na prelazu Kulata-Promahonas kolona duga 13 km, evo o čemu se radi

Podeli vest

Na graničnom prelazu Kulata-Promahonas stvorile su se ogromne gužve, a evo kako to izgleda i šta je glavni razlog

"Evo čekamo oko 2 sata i prošli smo 2 kilometra, a kolona ispred nas je 13 kilometara, kaže policajac koga sam pitao", rekao je za portal B92.net Kristian Provodovski iz Selenče, koji je krenuo sa porodicom na letovanje, a trenutno je na graničnom prelazu Kulata-Promahonas.

"Pitao sam policajca koji je razlog za kolonu i kaže zbog grčke granice koji proveravaju ljude bez QR koda, pa moraju ručno da popunjavaju formular", dodao je.

"Da sam znao da će biti ovako, od Sofije bih produžio na Sunčev breg jer ovo je katastrofa", zaključuje Provodovski.

Podsetiomo, od kako je juče na kratko otvoren pa ubrzo zatvoren granični prelaz između Severne Makedonije i Grčke, mnogi koji su grenuli put drevne zemlje Helade, opet su krenuli preko Bugarske.

Iako su nadležni najavili da bi taj problem trebalo da bude rešen i da je to što je za građane Srbije i dalje zatvoren prelaz Evzoni zapravo nesporazum, ipak i dalje nema informacija kada će on biti prohodan.

Prema dosadašnjim informacijama, Evzoni će ostati zatvoren do 15. jula, kada će opet biti razmatrano to pitanje, naveli su iz srpske ambasade u Atini.

 

Pratite Zaštitnik potrošača na Fejsbuku OVDE

Pratite Zaštitnik potrošača na Tviteru OVDE

Najnovije informacije na portalu Informer.rs
PROČITAJTE JOŠ

SRPSKI TURISTI U ČUDU: Grci otvorili granični prelaz iz Makedonije Evzoni, pa ga bez najave zatvorili

RAMPA IZ BERLINA: Nemačka i dalje ne otvara vrata za Srbe, Austriji rizičan ceo Zapadni Balkan

AKO KRENETE U GRČKU, MORATE DA ZNATE: Mogu da vas testiraju na koronavirus, ovo je procedura


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija