BRAZILKA ODSVIRALA SVOJE! Muškarci otkrili kakvu INTIMNU FRIZURU žele da vide kod ŽENA!

Shutterstock

19:38 Erotika

Krstarica | 12. 08. 2020.

BRAZILKA ODSVIRALA SVOJE! Muškarci otkrili kakvu INTIMNU FRIZURU žele da vide kod ŽENA!

Šok saznanje!

Odluka kakvu intimnu frizuru će žena imati isključivo je njena, ali muškarci su nedavno dali svoj sud o dlačicama „tamo dole“. Portal „AskMen“ postavio je muškim čitaocima eksplicitno pitanje: „Koja je vaša najomiljenija ženska intimna frizura?“ Rezultati su bili prilično jasni.

MUČITE MUKU SA ARTRITISOM? Ove namirnice su vam strogo ZABRANJENE!

printscreen instagram

Velika većina od više od 5.000 ispitanih muškaraca, tačnije 41 posto, izjavilo je da im se najviše sviđa takozvana „brazilska frizura“ – kod koje ne ostane nijedna jedina dlačica na ženskom međunožju. Dakle, izgled potpuno obrijanog intimnog područja najviše se svideo muškom rodu.

To i nije neko veliko iznenađenje, jer se danas retko koji muškarac može setiti kako izgleda odrasla žena s prirodnim stidnim dlakama.

SAMO 34 CENTIMETRA! Ova devojka ima NAJTANJI STRUK - Ginisov rekord joj beži za DLAKU, a svi je PROZIVAJU NA INSTAGRAMU!

Međutim, možemo se malo opustiti kad je reč o intimnim frizurama. Čak 38 posto muškaraca priznalo je da mogu živeti s tim da vide na partnerki vide stidne dlake, ali ako su fino oblikovane i negovane.

Printscreen You Tube

Ono što muškarci ne vole: prirodne dlake. Samo 5 posto muškaraca voli da žena dole ima prirodni grm bez ikakvih intervencija.

BRZA LUBENICA DIJETA! Skida kilograme kao od šale - evo šta je TRIK! Za 5 DANA možete SMRŠATI samo ako se pridržavate OVOGA!

Anketa je otkrila još nešto: muškarci imaju određenu sklonost prema intimnoj frizuri žene. To ne znači odmah da ne žele da izlaze sa ženom čija intimna frizura ne odgovara njihovim idealima. Jedan ispitanik je izjavio: „Čak i ako imam neke sklonosti, žena na kraju odlučuje kako će izgledati njeno međunožje. Ako joj se sviđa nešto drugo od onoga što se meni sviđa, to ne znači da neću više izlaziti s njom.