HOROSKOP ZA PONEDELJAK 21. OKTOBAR: Škorpije privlače naklonost drugih, a Blizanci se muče u komunikaciji sa svima!

Pixabay

07:19 Horoskop

Informer | 21. 10. 2019.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 21. OKTOBAR: Škorpije privlače naklonost drugih, a Blizanci se muče u komunikaciji sa svima!

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Pri kraju ste jedne faze, zbog čega se ništa novo neće desiti. POSAO: Danas ćete imati mnogo posla, a to vam neće odgovarati. ZDRAVLJE: Slabije.

BIK 
LJUBAV: Otežana komunikacija sa svima, pa i izabranom osobom. Izbegnite nesporazume. POSAO: Bićete opterećeni poslovnim obavezama. ZDRAVLJE: Solidno.


BLIZANCI 
LJUBAV: Prijatna komunikacija sa drugima, a pogotovo sa strancima. POSAO: Ulazite u vrlo povoljan period, možete ostvariti sjajne prilike. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK
LJUBAV: Moguće je da ćete se zaljubiti u nekog s kim radite ili imati flert na radnom mestu. POSAO: Danas ćete imati finansijskih teškoća. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Moguće je putovanje sa voljenom osobom ili sa potencijalnim partnerom. POSAO: Pozitivna dešavanja u sferi privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Aritmija.

DEVICA 
LJUBAV: S obzirom na to da je prethodni period bio vrlo nestabilan, trend će se samo nastaviti. POSAO: Moguće je da ćete raditi od kuće. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA 
LJUBAV: Mnogo se brinete i niste otvoreni za ljubav u ovom periodu. POSAO: Možete doneti pogrešnu odluku. Ne povlačite radikalne poteze. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPIJA 
LJUBAV: Pozitivna energija privlači naklonost, a vi je sad imate dosta. POSAO: Okolnosti će vam ići na ruku. ZDRAVLJE: Trebalo bi da posetite lekara.

STRELAC 
LJUBAV: Imate mnogo prilika, ali od vas zavisi šta će od svega toga ispasti. POSAO: Poslovno putovanje, ali i problem da se sve postigne. ZDRAVLJE: Stabilno.
 
JARAC 
LJUBAV: Vaš entuzijazam će splasnuti jer ćete imati utisak da ste blokirani i da ne možete da napravite pomak. POSAO: Bez promena. ZDRAVLJE: Infekcija.

VODOLIJA 
LJUBAV: Partner će biti vrlo osetljiv, pa zato budite oprezni u odnosu. POSAO: Bićete ometeni ličnim problemima ili problemima sa nadređenima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE 
LJUBAV: Bićete nestrpljivi da definišete ljubavni odnos. POSAO: U narednom periodu vodite računa da ne naljutite nadređenu osobu. ZDRAVLJE: Prehlada.