• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.11.2015

17:47

APSOLUTNI JESENJI MODNI TREND Nosite kožu u boji!

Ljubav

APSOLUTNI JESENJI MODNI TREND Nosite kožu u boji!

Podeli vest

Odevni predmeti od kože ili u kombinaciji sa tekstilom nikada nisu aut i svake sezone zauzimaju visoko mesto na listi trendova

Ove jeseni stilisti iz svetskih modnih metropola stavljaju ih na prvo mesto. Kožna odeća je odraz luksuza, elegancije i glamura. Obično se pravi u tamnim bojama, kao što su braon i crna, ali jarke boje postaju sve traženije i popularnije.
Danas se preporučuju pastelne boje kao nezaobilazan trend. Koža će svakoj devojci dati efektan i zanosan izgled i učiniti je modernijom i ženstvenijom bilo da je reč o suknji, pantalonama, haljini ili jakni.


Kožna jakna


Kožna jakna je nešto bez čega moderna i savremena žena prosto ne može. Ona vam daje glamurozan stil ma šta da obučete. Ona je bezvremenska i večna, a najbolje se kombinuje uz ležernu odeću, kao što su farmerke, tunike i majice. Za ženstvenije dame ove godine "must have" su kožne jakne svetlijih boja.

TRI TRIKA ZA ULTRAMODERAN IZGLED Kaput, štikle i rolka!


Kožna haljina


Kožna haljina prijanja uz telo i, pošto prati figuru, idealna je za svečane i glamurozne prilike kao što su proslave i slavlja. U njoj ćete privući pažnju okoline, ali morate da znate da se svaka mana lako vidi. Ako niste zadovoljne linijom, bolje izaberite model u kombinaciji kože i tekstila.

(VIDEO) NE OČAJAVAJTE! Ovako izgledaju modeli za kupaće kostime u stvarnosti!


Kožni kaput


Ukoliko su vam kožne haljine previše šik, onda je elegantan kožni kaput za jesen dobra zamena. Čak i obična odevna kombinacija uz ovakav kaput izgledaće moćno.


Kožne suknje, pantalone i helanke


Kožne suknje u boji veoma su senzualne i ženstvene i daće vam seksi, moderan, ali i formalan izgled. Za elegantan izgled, preporučuje se da ih nosite uz cipele sa visokim potpeticama.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija