• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.11.2015

09:42

(FOTO) SILIKONI PO POTREBI Nove grudi i za one sa plićim džepom

Ljubav

(FOTO) SILIKONI PO POTREBI Nove grudi i za one sa plićim džepom

Podeli vest

U zemljama zapadne Evrope vlada pomama za flasterima koji podižu grudi i imaju isti efekat kao silikoni

Umetanje silikonskih implantata u grudi, ubrizgavanje fiziološkog rastvora ili drugih supstanci da bi izgledale veće i jedrije ne prolazi bez bolova, ali ni bez debelih troškova.

U Srbiji je i dalje najpopularnija "ugradnja silikona", koja košta nekoliko hiljada evra, a sa sobom nosi i zdravstveni i estetski rizik.

Amerika je začetnik nove metode za uvećanje grudi - ubrizgavanja fiziološkog rastvora, a efekat traje nekoliko sati. Dr Norman Rou sa Menhetna ovu intervenciju naplaćuje čak 2.500 dolara, iako materijal košta svega 20 dolara. Kako se rastvor širi kroz tkivo, tako se i veličina korpi povećava, i prestaje se dok se ne postigne željena veličina.

Dok se žene plićeg džepa kod nas dovijaju sa punjenjem grudnjaka pamučnim ili silikonskim umecima, u Britaniji, Holandiji i Nemačkoj veliki hit su "flasteri podizači". Oni podižu i drže grudi tako da brushalter nije ni potreban, pa otuda i naziv "bajbra".

Public

Reč je o samolepljivim bezbojnim trakama u obliku potkovice koje se lepe na kožu oko grudi, pa su idealno rešenje za haljine ili bluze bez bretela, bez leđa ili sa dubokim dekolteom, piše na sajtu proizvođača.

Oni tvrde da su trake vodootporne i da mogu potrajati nekoliko dana, a važno je da se traka stavlja na čistu i suvu kožu. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tijana

pre 8 godina

Ovo je strava!!! Nisam znala da ima i kod nas da se kupi, ja sam to donosila iz inostranstva i stvarno grudi izgledaju odlicno☺

Mica

pre 8 godina

Donela mi ih je drugarica iz Holandije i izgleda šašavo ali zaista radi :)

Milica

pre 8 godina

Fantastična stvar!! Konačno ima i kod nas da se kupi!!

Lala iz Banata

pre 8 godina

Ових првих 7 што читате - то је један исти рекламни "штос" који се потписо на седам - различитих имена! Погледај - сви ко један,слоган... Превара, ал не марим... Ја сам некад, давно, у "Борцу" игро "фластера" - можда би и ја мого некако - да се убацим у "игру"..? Ко је капитен ове зезанције...Јел му треба "фластер" или не..?

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija