• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.01.2016

13:32

BROJKE U LJUBAVI Popularni datumi za venčanje u 2016.godini

Ljubav

BROJKE U LJUBAVI Popularni datumi za venčanje u 2016.godini

Podeli vest

Američki portal Lover.ly, specijalizovan za ljubav, veridbe i svadbe, napravio je listu datuma koji će, prema njihovoj prognozi, biti najpopularniji za venčanje ove godine

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u organizaciji svadbenih ceremonija, navode da mladenci sve više vole da svoju ljubav krunišu neobičnim gestom, pa bio to i datum venčanja.

Ponedeljak 29. februar

Ovo je prestupna godina, a februar ima 29 dana. Tim u Lover.ly smatraju da će mnogi parovi želeti da se njihova superoriginalna svadba održi baš tada. To znači i da će godišnjicu braka proslavljati svake četvrte godine.

Svake 4. godine - godišnjica
Poslednji dan februara u prestupnoj godini je prvi na listi neobičnih termina

Subota 9. april
Za matematičare, numerologe i uopšte ljude koji vole brojeve - 4, 9 i 16 kvadratni su brojevi i nekima bi to bio velik dan za životnu odluku kakav je brak.

Petak 13. maj
Za neke zloglasni, petak 13. biće samo jednom ove godine, i to u maju. Neki će se kloniti tog datuma zbog verovanja da donosi nesreću, a drugi bi ga mogli odabrati baš zbog suprotnog praznoverja ili hrabrosti.

Subota 28. maj
Prolećna subota - idealan termin pre letnjih žega.

Subota 3. septembar
Prvi vikend septembra uvek je dobar izbor za venčanje. Leto je još u vazduhu, a vrućine su prošle.

Četvrtak 6. oktobar ili nedelja 6. novembar
Palindrom je reč, izraz ili broj koji je isti pročitan sleva i zdesna. 6/10/16 i 6/11/16 su oba palindromska! Ovi datumi će oduševiti brojne parove.

Subota 31. decembar
Novogodišnja noć je uvek bila primamljiva za takva slavlja. Ove godine pada u subotu, a to znači da je idealno vreme za venčanje i ulazak u 2017. godinu, poručuju iz Lover.ly.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija