• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: lovesensa.rs/informer.rs

26.02.2016

20:01

(VIDEO) SREDITE DOM I SREDIĆETE ŽIVOT! Evo šta savetuje guru za čišćenje!

Ljubav

(VIDEO) SREDITE DOM I SREDIĆETE ŽIVOT! Evo šta savetuje guru za čišćenje!

Podeli vest

Japanci su poznati po svojoj organizovanosti, redu i čistoći. Mari Kondo, guru za čišćenje iz Tokija, donosi nam savete kako da sredimo život, počevši od raspremanja ormara

Mari Kondo u svoja dva bestselera objašnjava kako da se oslobodite masovnog skupljanja garderobe i kućnih ukrasa, ali i kako da organizujete ono što odlučite da zadržite.

- Za sređivanje sam se zainteresovala još kada sam imala pet godina. Time se bavim celog života, čak mi je i diplomski rad bio na tu temu - rekla je Mari.

SREDITE ORMAR ZA JESENJU GARDEROBU Majice napolje, vreme je za rolke!

U svojim knjigama Kondova ohrabruje čitaoce da svu svoju garderobu stave na gomilu, dobro pregledaju stvar po stvar i zadrže samo ono što kod njih izaziva radost i prijatno osećanje. Ali, takođe, savetuje da se ni bacanje stvari za koje se niste odlučili ne radi na brzinu.

- Sve je u pronalaženju ravnoteže između vas i vaših stvari - poručila je Mari i dodala da je prilikom sređivanja bitno da odvojite i malo vremena kako bi izrazili zahvalnost stvarima koje bacate.

Korišćenjem ove metode sređivanja nećete počistiti samo svoj dom već i svoje telo.

ONE VAS TRUJU! Ovo su tri stvari kojih treba da se rešite prilikom sređivanja prostora u kojem boravite!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija