• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

28.11.2016

11:32

DA LI ĆETE GA NOSITI? Ponovo je u trendu NAJKONTROVERZNIJI modni HIT!

Ljubav

DA LI ĆETE GA NOSITI? Ponovo je u trendu NAJKONTROVERZNIJI modni HIT!

Podeli vest

Svidelo vam se ili ne, u modu se na velika vrata vraća leopard print koji će biti najveći hit sezone jesen/zima 1016./2017

Svedoci smo da je životinjski print, tj leopard print na svakih deset godina vraća u modu. Upravo je „Vog“ najavio da će biti najveći hit ove zime. 

 

A photo posted by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Nov 23, 2016 at 2:49pm PST



Poznate dame ga već nose, a možemo ga zateći svuda, od detlja na torbama i cipelama, do kaputa, sakoa i džempera leopard printa do čuvenih pantalona. 
 

A photo posted by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Nov 21, 2016 at 12:38pm PST



Ukoliko biste nosili ovaj trend važno je da znate da sa ovim printom treba biti umeren, tako da ako odaberete da vam pantalone budu leopard printa onda neka ostalatak garderobe bude umerenijih boja. Nemojte da vam više od jednog komada garderobe bude prekriven ovim dezenom.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija