• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zivotinje.rs

13.12.2016

10:12

(VIDEO) LUDO! Ovo je jedini zoološki vrt koji će vam se dopasti

Ljubav

(VIDEO) LUDO! Ovo je jedini zoološki vrt koji će vam se dopasti

Podeli vest

Ovo je možda jedini zoološki vrt koji će se dopasti ljubiteljima životinja! Nalazi se na Novom Zelandu i omogućava posetiocima da uživaju u društvu divljih životinja, tačnije lavova, a da pritom ne ugrožavaju životinje. Ipak, u ovaj zoološki vrt idu samo najhrabriji!

U Orana Wildlife parku posetioci su zapravo ti koji su zatvoreni u kaveze! Životinje se ne nalaze u skučenim kavezima, već u velikom, ograđenom prostoru, dok grupu posetilaca u kavezu prikačenom na kamion voze zaposleni. Životinje se penju na kavez, radoznalo prilaze, ali nikako ne mogu da dodirnu ljude.

(VIDEO) HA HA HA! Osvetio se mačku što ga je budio svako jutro u 4h!

Ova fotografija privukla je veliku pažnju korisnika društvenim mreža čiji su komentari uglavnom bili da je ovo zapravo i jedina varijanta zoološkog vrta koja bi trebalo da postoji.

(VIDEO) KO KOGA BIJE? Mačak boksuje sam sa sobom!

Ipak, menadžer programa Fondacije Born Free Kris Dajper, kaže da ovaj zoo vrt suštinski nije mnogo drugačiji od ostalih:

-Ovo možda izgleda kao pozitivna promena. Posetioci će bolje videti životinje, ali mislim da je lavovima svejedno da li su u malim kavezima ili ograđenom prostoru. Za mene je ovo samo jeftino uzbuđenje i ne vidim nikakvu korist za lavove u ovakvoj situaciji. Ove velike mačke pripadaju divljini! – rekao je Dajper, oštri protivnik držanja životinja u zarobljeništvu.

Pogledajte snimak napravljen iz kaveza sa posetiocima!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija