• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

29.04.2017

20:01

(VIDEO) JEDNOSTAVNIJE NE MOŽE: Napravite trendi farmerke sa perlicama!

Ljubav

(VIDEO) JEDNOSTAVNIJE NE MOŽE: Napravite trendi farmerke sa perlicama!

Podeli vest

Sigurno ste ovakve farmerke videli na modnim blogerkama ili poznatim damama iz Holivuda, a mi vam sada donosimo uputstvo kako da ih napravite sami!

Ove sezone društvene mreže osvojile su farmerice sa perlicama, detaljom koji daje notu elegancije i ženstvenosti. 

Tako su ih prve ponele glavne modne blogerke, a kombinovale su ih sa najrazličitijim odevnim komadima- sa romantičnim bluzama, košuljama i sa dosta čipke. 

Koliko je ovaj trend uzeo maha, govori činjenica da se na internetu pojavio veliki broj video tutorijala, koji nam pokazuju kako da sami napravimo identične farmerice. 

Mi vam u nastavku otkrivamo najbolji, a kako biste ih napravili potreban vam je stari par džinsa koji više ne nosite, makaze, konac i naravno- perlice.

POGLEDAJTE VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija