• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

15.09.2017

12:51

ZAMERKE SUSEDIMA: Šta se to turistima ne dopada u Hrvatskoj?

Ljubav

ZAMERKE SUSEDIMA: Šta se to turistima ne dopada u Hrvatskoj?

Podeli vest

Među gradovima omiljenim kod turista iz Evrope svakako je Dubrovnik, ali i brojni drugi hrvatski gradovi. Iako su turisti opčinjeni lepotom hrvatskih mesta, mnogi od njih našli su neke zamerke

Iako svi kažu da su priroda i hrana sjajne – ima onih kojima se, interesantno, ukus kafe ne dopada.

- Kako kafa ovde može da bude tako grozna? Neverovatno je loša. Espreso je gorak i kiseo istovremeno -  napisao je svoje iskustvo jedan korisnik Redita.

Jedan američki turista požalio se na loše iskustvo u Grčkoj, pa ga je zanimalo da li je i u Hrvatskoj ista situacija.

Interesantno je i da se mnogo stranaca raspituje o korupciji u Hrvatskoj, jer su upoznati sa situacijom u toj zemlji, pa je tako jedan Francuz zamolio da mu se objasni kratka istorija korupcije u Hrvatskoj, piše sajt Punkufer.hr.

Takođe je i dosta pohvala, pa oni koji su bili u prilici da posete ovu susednu zemlju vrlo rado su bili spremni da posavetuju druge šta da obiđu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Skretnicar

pre 6 godina

Sta se turistima ne dopada u Hrvatskoj ???? HRVATSKA ili ti Kroacija Ja tamo nikad vise.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija