• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.02.2018

00:15

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 22. FEBRUAR: BIK će iskazati ljubavna osećanja, VAGA će se suočiti s problemima u poslu!

Ljubav

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 22. FEBRUAR: BIK će iskazati ljubavna osećanja, VAGA će se suočiti s problemima u poslu!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN

LJUBAV: Možete dobiti ljubavne poruke i komplimente. POSAO: Moguć je veći dobitak, možda i iz dva izvora, ili dobitak od trgovine. ZDRAVLJE: Vrlo ste vitalni.

BIK
LJUBAV: Osećate se spremno da iskažete osećanja. POSAO: Velika sreća u oblasti obrazovanja, kreativnosti i umetnosti. Vrlo ste inspirisani. ZDRAVLJE: Smanjite unos šećera.

BLIZANCI
LJUBAV: Lako ćete izraziti osećanja na kreativan način. POSAO: Pronaći ćete nova interesovanja i vaš entuzijazam za rad će porasti. ZDRAVLJE: Vodite računa o ishrani.

RAK
LJUBAV: Vaša veza bi mogla da upadne u problem, a moguće je i da neko iz prošlosti opet uđe u vaš život. POSAO: Finansijski dobitak. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV
LJUBAV: Mogu se desiti ključni događaji u vašem ljubavnom životu. POSAO: Dešavaju se samo pozitivne stvari, pogotovo u vezi s finansijama. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA
LJUBAV: Osvojićete nekoga harizmom kojom trenutno zračite i elokvencijom. POSAO: Danas ćete biti više usmereni na odnose nego posao. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Suočićete se sa nekim problemima ako radite samostalno. ZDRAVLJE: Slabiji imunitet.

ŠKORPION
LJUBAV: Sreća u ljubavi. Ovo je pogotovo pozitivan period za ulazak u vezu, veridbu ili brak. POSAO: Korist od partnerskih poslova. ZDRAVLJE: Prehlada.

STRELAC
LJUBAV: Ostvarićete pozitivan pomak u pokušaju da osvojite osobu koja vam se dopada. POSAO: Uslovi rada će se znatno poboljšati. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Niste zainteresovani za ljubav, što će doprineti tome da imate manje uspeha. POSAO: Korist od bilo kakvog kreativnog rada. ZDRAVLJE: Čuvajte grlo.

VODOLIJA
LJUBAV: Novo poznanstvo sa nekim ko je mlađi od vas ili dobra komunikacija sa partnerom ako ste već u vezi. POSAO: Sklopićete ugovor. ZDRAVLJE: Promenljiv pritisak.

RIBE
LJUBAV: Možete upoznati osobu koja će vas fascinirati, a i vi nju. POSAO: Doživećete uspeh. Sve vaše najbolje odlike će doći do izražaja. ZDRAVLJE: Uvećan apetit.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija