• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net/informer.rs

09.11.2018

11:05

(FOTO) OVO JE HAMLET! Najluđe prase koje ste ikada videli!

Ljubav

(FOTO) OVO JE HAMLET! Najluđe prase koje ste ikada videli!

Podeli vest

Iako Hamlet vodi veoma uzbudljiv način života i uživa u modernom oblačenju i skitnji po gradu, ona ima još jedan važan zadatak - ulogu terapeuta

Na profilu @hamlet_the_piggy na Instagramu možete videti kako izgleda život praseta u velikom gradu Nišvilu - od smešnih perika, kostima i naočara do vožnje u automobilima. 

Uprkos očigledno glamuroznom načinu života koji vodi, Hamlet ima veoma važnu ulogu u životu Melani Gomez - ona je dragoceni terapeut.

Melani je tokom fakulteta dijagnostikovana epilepsija, a kada se njeno stanje pogoršalo, rešila je da potraži pomoć u terapijskoj životinji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me leaving work on Friday.

A post shared by Hamlet (@hamlet_the_piggy) on Jun 15, 2018 at 9:16am PDT



"Moj suprug je želeo da mi nađe društvo, ali je on veoma alergičan na pse i mačke. Pokazala sam mu snimak mini-svinje kako se igra sa psom i on je bio zauvek kupljen", kazala je za Bored Panda. 

 "Hamlet me je spasla. Moja epilepsija me je naučila kako život može da bude težak, a Hamlet mi je pokazala da je uprkos tome život prelep dar."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MOVE IT OVER, BUDDY! #RoadHog @pumba.the.pig

A post shared by Hamlet (@hamlet_the_piggy) on Apr 30, 2018 at 11:21am PDT

Gomez je potom odlučila da sa celim svetom podeli neverovatnu energiju koju Hamlet poseduje, dokumentujući na Instagramu zabavnu stranu prasenceta. 

Njene objave nastavljaju da oduševljavaju i inspirišu obožavatelje širom sveta, a Hamlet na ovoj mreži prati skoro 350.000 ljudi. 


Bilo da se oblači za Noć veštica, druži sa drugim četvoronožnim prijateljima, ili se samo mazi sa svojim vlasnicima, Hamlet uvek donosi radost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The party don’t start till I walk in...

A post shared by Hamlet (@hamlet_the_piggy) on Oct 17, 2018 at 10:47am PDT




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija