• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.11.2018

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 19. NOVEMBAR: BIKOVI srećni u ljubavi, ŠKORPIONI se bave administrativnim problemima!

Ljubav

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 19. NOVEMBAR: BIKOVI srećni u ljubavi, ŠKORPIONI se bave administrativnim problemima!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...


OVAN
LJUBAV: Danas ćete biti posebno šarmantni, a imaćete prilike i da upoznate nekoga ko će vas privući. POSAO: Velikim zalaganjem ćete impresionirati nadređene. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Ako ste sami, možete se nadati napretku u ovoj sferi jer ćete danas imati sreće u ljubavi. POSAO: Bićete puni energije i entuzijazma za rad. ZDRAVLJE: Prehlada.

BLIZANCI
LJUBAV: Lako možete sresti nekog zanimljivog ako izađete sa društvom. POSAO: Budite puni poštovanja u kontaktu sa nadređenima. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: Maštaćete o ljubavi, ali ćete biti previše skloni osamljivanju. POSAO: U povoljnom ste periodu za planiranje samostalnog posla. ZDRAVLJE: Upala grla.

LAV
LJUBAV: Uživaćete u intimnoj atmosferi doma. Povoljan dan samo za one koji su u vezi. POSAO: Uspeh za one koji rade u oblasti ekonomije. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

DEVICA
LJUBAV: Moguća nova poznanstva, ali bez nekih većih promena na ovom planu. POSAO: Izvestan uspeh u vezi s administrativnim i logističkim poslovima. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Potrudićete se da sebi pribavite neku priliku za ljubav. POSAO: Moguć manji uspeh, ili ćete dobiti priliku da zauzmete lidersku poziciju na poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Vodite računa da ne ispadnete samoživi pred osobom koja vam se dopada. POSAO: Bavićete se administrativnim problemima. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

STRELAC
LJUBAV: Imaćete kontakt sa nekim ko je privlačan i ko će vas naterati da se više pozabavite svojim ljubavnim životom. POSAO: Moguća finansijska dobit. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Imaćete prilike da upoznate nekog, ali niste raspoloženi za vezu. POSAO: Situacija na planu karijere će biti pomalo nestabilna. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Bićete zainteresovani za druženje, a ostvarenje veze vam neće biti najbitnije. POSAO: Striktno poštujte propise pri radu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE
LJUBAV: Danas ćete biti u svom svetu, što vam neće pomoći da nađete realne prilike za ljubav. POSAO: Dan za završavanje onoga što je ostalo nedovršeno. ZDRAVLJE: Promenljivo.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija