• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

21.11.2018

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 21. NOVEMBAR: BIKOVE očekuje bezbroj prilika u ljubavi,  RIBAMA moguće promene u karijeri!

Ljubav

HOROSKOP ZA SREDU 21. NOVEMBAR: BIKOVE očekuje bezbroj prilika u ljubavi, RIBAMA moguće promene u karijeri!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN 
LJUBAV: Bićete zadovoljni ljubavnim životom, jer se mnogo toga novog i uzbudljivog dešava. POSAO: Problemi u privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK
LJUBAV: Možda ćete patiti jer vam je teško da se emocionalno povežete sa osobom koju volite. POSAO: Kreativan ili rad s prijateljima. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI 
LJUBAV: Imaćete bezbroj prilika i intrigantnih kontakata, pa ćete se teško odlučiti za jednu osobu. POSAO: Uspeh u vezi s pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RAK 
LJUBAV: Nećete imati prilike da rešite probleme koji su se pojavili. POSAO: Problemi iz drugih sfera će vas sprečiti da se posvetite poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV 
LJUBAV: Ulazite u period u kome će vas privući osoba s kojom imate profesionalni odnos. POSAO: Moguća blokada u sferi finansija. ZDRAVLJE: Izbegavajte tešku hranu.

DEVICA
LJUBAV: Može se desiti da se vi i partner suočite sa nekim životnim problemima, što će vas zbližiti. POSAO: Problemi ako ste privatnik. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA
LJUBAV: Bićete i previše osetljivi da biste mogli da budete srećni. POSAO: Mogući su problemi sa ljudima sa kojima radite. ZDRAVLJE: Usporeno varenje.

ŠKORPION 
LJUBAV: U fazi ste u kojoj ste više zainteresovani za strast i uzbuđenje. POSAO: Blago pogoršanje u sferi finansija, zbog kašnjenja novca. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC 
LJUBAV: Očekujte da se nešto posebno važno desi, jer je period vrlo povoljan. POSAO: Bićete vrlo rasipni, zbog čega možete da zažalite. ZDRAVLJE: Prehlada.

JARAC
LJUBAV: Ovo je nepovoljan dan za ljubav, uglavnom zato što ćete biti emotivno zatvoreni. POSAO: Moguća je promena u karijeri. ZDRAVLJE: Posetite lekara.

VODOLIJA 
LJUBAV: Razmišljaćete o ljubavi, što će vas na kraju navesti na to da se zaljubite. POSAO: Manji novčani prihod. Vrlo ste kreativni. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE 
LJUBAV: Magnetski ste privlačni u ovom periodu. Imaćete prilike da doživite uzbudljive trenutke. POSAO: Mogući promene u karijeri. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija