• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

03.02.2019

15:23

ŠEĆER I MED: Trik koji će vam pomoći da za minut imate SAVRŠENO GLATKE USNE!

Ljubav

ŠEĆER I MED: Trik koji će vam pomoći da za minut imate SAVRŠENO GLATKE USNE!

Podeli vest

Estetičarka Ališa Jun koja je osnovala kompaniju Peach and Lily, zna šta je potrebno za sjajnu kožu. Zato otkriva domaći piling za usne, koji će za minut kožu usana učiniti glatkom i zdravom...

- To je veoma jednostavan i zabavan trik za negu kože - kaže Jun, i dodaje da je "klasičan, ali uvek deluje".

Da biste napravili domaći piling po njenom receptu, sve što je potrebno je da izmešate dva sastojka – malo meda i malo smeđeg šećera.

- Stavite malo meda i malo smeđeg šećera, pa nanesite na usne. Onda jednostavno trljajte jednu usnu o drugu - savetuje kozmetičarka.

NE IZLAZE IZ MODE: Žena treba da ima ovih 5 pari cipela, sve ostalo je VIŠAK!

Ostavite piling da deluje minut ili dva, a nakon toga uklonite piling ubrusom ili maramicom, i vodom operite usne.

- Usne će vam biti veoma, veoma glatke i hidrirane - tvrdi Jun, dodajući da ovaj domaći piling ne morate da koristite samo za negu usana, već i za bilo koji deo tela, kada želite da se rešite suve kože.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija