• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.02.2019

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 26. FEBRUAR: VAGE ne povlačite radikalne poteze, VODOLIJE raspoložene za platonsku vezu!

Ljubav

HOROSKOP ZA UTORAK 26. FEBRUAR: VAGE ne povlačite radikalne poteze, VODOLIJE raspoložene za platonsku vezu!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola će vam pribaviti nove prilike za ljubav. POSAO: Izbegavajte impulsivno trošenje. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK
LJUBAV: Bićete strastveniji nego inače i fizički kontakt će vam biti bitniji od svega. POSAO: Vaše verbalne sposobnosti će biti izuzetne. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI
LJUBAV: U ovom periodu imate intenzivan društveni život i može vas privući više osoba. POSAO: Krenućete u neke nove projekte. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK
LJUBAV: Dan će biti pun izazova kada je ljubav u pitanju. POSAO: Sada je pravo vreme da napravite promenu i krenete u novom smeru. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti komunikaciju sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Problem sa nadređenim osobama i autoritetima. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA
LJUBAV: Bićete skloni da idealizujete druge. Pažljivo birajte i držite oči širom otvorene. POSAO: Imaćete prilike da dobijete bolji posao. ZDRAVLJE: Grlobolja.

VAGA
LJUBAV: Najbolje je da ne donosite nikakve definitivne odluke ili povlačite radikalne poteze. POSAO: Bićete više usmereni na druge oblasti. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION
LJUBAV: Moguće je da u prolazu sretnete nekoga ko će vam se dopasti. POSAO: Problemi u sferi logistike i u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

STRELAC
LJUBAV: Vrlo ste zaljubljivi i sve što neko treba da uradi da bi vas osvojio je da zaokupi vašu maštu. POSAO: Imaćete uspeha u trgovini. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: U ovom periodu vas krasi privlačnost koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Lakše ćete naći ljubav. POSAO: Moguće su promene. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA
LJUBAV: Bićete raspoloženi za platonsku vezu. POSAO: Problemi u procesu. Moguća je i blaga tenzija u odnosu sa nadređenima. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

RIBE
LJUBAV: Možda se ljubav iskomplikuje zbog uticaja okoline ili nekih naklapanja. POSAO: Problemi onima koji rade sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija