• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.02.2019

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 27. FEBRUAR: LAVOVIMA dobitak u igrama na sreću, JARČEVI fokusirani na karijeru!

Ljubav

HOROSKOP ZA SREDU 27. FEBRUAR: LAVOVIMA dobitak u igrama na sreću, JARČEVI fokusirani na karijeru!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Rešićete probleme nastale u prethodnom periodu. POSAO: Bićete skoncentrisani na putovanje, a moguć je i manji priliv novca. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK
LJUBAV: Dan obećava kada je u pitanju fizička komponenta ljubavi. POSAO: Možda ćete doživeti pozitivne promene, koje ćete sami inicirati. ZDRAVLJE: Prehlada.

BLIZANCI
LJUBAV: Moguć flert ili komunikacija sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Uspeh u svakoj uslužnoj delatnosti ili radu u industriji zabave. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

RAK
LJUBAV: Partner će biti usmeren na karijeru, zbog čega će vas zapostaviti. POSAO: Možda ćete naći posao kod inostranog poslodavca. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV
LJUBAV: Može se desiti da upoznate više osoba koje će vam privući pažnju, ali ne zadugo. POSAO: Moguć dobitak ako igrate igre na sreću. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA
LJUBAV: Bilo je dosta konfuzije u ljubavnom životu u prethodnom periodu i taj trend se nastavlja. POSAO: Uspeh u kreativnim delatnostima. ZDRAVLJE: Infekcije.

VAGA
LJUBAV: Možete ostvariti zanimljive kontakte ili održavati neku vrstu virtuelne veze. POSAO: Moguće je da izgubite novac ili nešto vredno. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

ŠKORPION
LJUBAV: Moguć je flert sa nekim s kim imate profesionalni kontakt. POSAO: Desiće se promene na radnom mestu ili kadrovske izmene. ZDRAVLJE: Stres loše utiče na vas.

STRELAC
LJUBAV: Danas je posebno povoljan dan za harmoničan porodični život. POSAO: Vaša poslovna situacija će se donekle stabilizovati. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Možda ste previše usmereni na uspeh u karijeri da biste našli vremena za ljubav. POSAO: U poslednje vreme vam cvetaju ruže. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Pozitivna klima, iako u ovom periodu niste spremni da se obavežete. POSAO: Povećana aktivnost i pozitivne promene u vezi s poslom. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE
LJUBAV: Nećete imati šansu za stabilnu vezu, ali ćete imati dosta novih kontakata. POSAO: Vaše samopouzdanje je na visokom nivou. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija