• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.03.2019

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 4. MART: LAVOVI će uživati u društvu dragih osoba, ŠKORPIONI su skloni flertu sa kolegama

Ljubav

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 4. MART: LAVOVI će uživati u društvu dragih osoba, ŠKORPIONI su skloni flertu sa kolegama

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Bićete društveniji i bolje raspoloženi. Biće vam teško da odolite bilo kome ko vam je imalo privlačan. POSAO: Moguć je napredak u privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Nesanica.

BIK
LJUBAV: Moguća je komunikacija sa osobom koja vam se dopada. POSAO: U ovom periodu vam je teško da pokažete sve što znate i umete. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

BLIZANCI
LJUBAV: Potreban vam je neko s kim se dobro razumete. POSAO: Bićete puni radnog elana i spremni za sve izazove. ZDRAVLJE: Moguće stomačne tegobe.

RAK
LJUBAV: Nemojte imati prevelika očekivanja jer ovo nije period u kome se može nešto značajnije desiti. POSAO: Imaćete problema administrativne prirode. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Uživaćete u društvu dragih osoba, ali nećete imati previše prilika za romantičnu ljubav. POSAO: Zafaliće vam entuzijazma jer ćete se osećati zasićeno. ZDRAVLJE: Prehlada.

DEVICA
LJUBAV: Razvićete romantična osećanja za nekog koga dugo poznajete, ali koga pre niste primećivali. POSAO: Bavićete se nekretninama. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

VAGA
LJUBAV: Može se desiti da vam se dopadne više od jedne osobe, a i mnogi će biti zainteresovani za vas. POSAO: Imaćete izvesnih briga vezanih za posao. ZDRAVLJE: Slabije.

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete skloni tome da flertujete sa kolegama i ljudima s kojima imate profesionalni kontakt. POSAO: Moguća je promena radnog mesta. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC
LJUBAV: Imaćete prilike za kontakt sa osobom koja vam se dopada, ali neće biti naročito romantičan. POSAO: Povoljan period za inovacije. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC
LJUBAV: Bićete opterećeni problemima u drugim sferama života. POSAO: Problemi finansijske prirode, pogotovo za one koji se bave manipulacijom tuđim novcem. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Imaćete i previše prilika za ljubav i biće vam teško da se odlučite. POSAO: Šarm će vam pomoći da pridobijete druge. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE
LJUBAV: Prevelika očekivanja mogu dovesti do problema. I pored toga očekujete nešto stabilniji ljubavni život. POSAO: Bez promena u ovoj oblasti života. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija