• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.03.2019

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 28. MART: BIKOVI su strastveni, VODOLIJAMA finansijski boljitak!

Ljubav

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 28. MART: BIKOVI su strastveni, VODOLIJAMA finansijski boljitak!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Moguća romansa ili afera sa nekim koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Imaćete administrativnih problema. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BIK
LJUBAV: Položaj planeta će naglasiti vašu strastvenu prirodu. POSAO: Bavićete se nekretninama ili kreativnim radom. Dobit od partnerstva. ZDRAVLJE: Infekcije.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete zainteresovaniji za druge sfere života, a u ljubavi su mogući manji nesporazumi. POSAO: Doživećete izvesne promene. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

RAK
LJUBAV: Danas ćete biti zainteresovani za emotivnu kompatibilnost sa osobom s kojom ste. POSAO: Visok radni elan i produktivnost. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV
LJUBAV: Pozitivna komunikacija i dobro slaganje sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Moguće je da će vaša karijera biti nestabilna. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA
LJUBAV: Možda razvijete osećanja za nekoga ko nije iskren. POSAO: Zablude u vezi s finansijskim ulaganjima i rizik zbog sumnjive spekulacije. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Fasciniraće vas glamurozne osobe, ili one koje su uticajne ili na nekoj poziciji. POSAO: Moguće je poslovno putovanje. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi.

ŠKORPION
LJUBAV: Imaćete prilike da uživate u društvu mlađih interesantnih osoba. POSAO: Povoljan period za one koji se bave javnim zanimanjem. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC
LJUBAV: Sklonost da se ostvari zajednički život sa izabranom osobom. POSAO: Mogući problemi vezani za međuljudske odnose. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

JARAC
LJUBAV: Bićete skloni uživanjima i čulni stimulansi će biti vrlo bitni u igri zavođenja. POSAO: Pozitivan razvoj događaja i stabilnost. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA
LJUBAV: Mogući problemi onima koji žive s partnerom. Bićete nervozni i skloni sukobima. POSAO: Finansijski boljitak, inače bez promene. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE
LJUBAV: Moguće je da ćete imati samo prilike za tajnu vezu ili pak vezu na daljinu. POSAO: Ovo je pozitivan period za posao i karijeru. ZDRAVLJE: Solidno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija