• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.04.2019

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 10. APRIL: DEVICAMA nove prilike za posao, LAVOVI pate za izgubljenom ljubavi!

Ljubav

HOROSKOP ZA SREDU 10. APRIL: DEVICAMA nove prilike za posao, LAVOVI pate za izgubljenom ljubavi!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Vrlo ste zainteresovani za fizičku ljubav. Potreban vam je neko sa sličnim apetitima. POSAO: Velika kreativna energija. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK
LJUBAV: Atmosfera će biti pozitivna i lako možete naći ljubav ako je tražite. POSAO: Dobit od trgovine i proizvodnje, pogotovo hrane. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Vrlo ste zainteresovani za ljubav, ali pre svega za fizičku komponentu. Disbalans u odnosu. POSAO: Dobit od nekretnina. ZDRAVLJE:
Poboljšanje.

RAK
LJUBAV: Otvorenija komunikacija sa partnerom je neophodna u ovom periodu. POSAO: Povoljan dan za finansije, moguć novčani priliv. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV
LJUBAV: Ako ste sami, nesrećno ćete se zaljubiti ili ćete patiti za nekom izgubljenom ljubavi. POSAO: Započećete nov posao ili projekat. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA
LJUBAV: Moguća su nova poznanstva i kontakti, ali izgleda da vas neće inspirisati na ljubav. POSAO: Nove prilike za posao i napredak. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: U ovom periodu ste vrlo čulni i spremni da doživite veliku ljubav. POSAO: Moraćete da se bavite administrativnim problemima. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

ŠKORPION
LJUBAV: Imaćete više prilika za uživanje i ljubav. Moguće je da je nađete na nekom događaju. POSAO: Uspeh onima koji se bave sportom. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC
LJUBAV: Ne bi trebalo da imate velika očekivanja od ljubavnog života u ovom periodu. POSAO: Doživećete izvesne pozitivne promene. ZDRAVLJE: Temperatura.

JARAC
LJUBAV: Vaša preokupiranost poslom prouzrokovaće izvesne probleme u odnosu. POSAO: Moguće je da ćete praviti greške pri radu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA
LJUBAV: Imaćete prilike za ljubav, ali vas trenutno više interesuju prijateljski odnosi. POSAO: Moguće je da ćete čeznuti za promenom. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

RIBE
LJUBAV: Sve će savršeno teći, jer je današnji dan jedan od najpovoljnijih u već vrlo povoljnom periodu. POSAO: Sve će vam ići od ruke. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija