• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/astrousluge.com/Ruža Ružanović

20.04.2019

18:26

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Saznajte koji znak očekuje totalni finansijski OBRT, a koji nova STRASTVENA avantura!

Ljubav

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Saznajte koji znak očekuje totalni finansijski OBRT, a koji nova STRASTVENA avantura!

Podeli vest

Nedeljni horoskop otkriva ko će ovih dana imati baš pravih razloga da se raduje, a ko će morati malo da se pomuči oko stvaranja svoje sreće

OVAN

Možete da očekujete da ćete tokom ovog perioda imati neka manja otežanja na polju posla. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas zahlađenje odnosa sa partnerom. Na polju zdravlja su moguće tegobe vezane za kosti, išijas, reumu, probleme sa zglobovima kostima itd. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči.

Foto: Shutterstock

 

BIK

Povoljna je faza da se okrenete novim poslovnim mogućnostima i da se aktivirate na ovom polju. Ako ste u vezi, možete da očekujete planiranje zajedničkog putovanja sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuje dobar period u kojem ne biste trebali da imate veće probleme. Imate mnogo energije i spremni ste za pokret, prija vam fizička aktivnost.

BLIZANCI

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite manji finansijski napredak koji će vam biti dosta značajan. Na polju ljubavi vas očekuju manji problemi sa ljubomorom. Kada je u pitanju zdravlje, očekuju vas manji problemi vezani za bubrege, urogenitalni trakt i bešiku pa se potrudite da najpre o tome povedete računa.

RAK

Očekuje vas prilika da sklopite novu saradanju sa nekom osobom koju već duže vreme poznajete. Na polju ljubavi vas očekuju bitne promene u odnosu sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete imati probleme sa zubima, kožom, kosom, moguća je i generalna oslabljenost organizma koja bi mogla da vas prati.

Foto: pixabay.com

 

LAV

Na poslovom polju ste počeli da se opterećujete nekim problemima koje u porošlosti niste rešili. Kada je u pitanju polje ljubavi, očekuju vas prepirke koje vode ka udaljavanju od voljene osobe. Na polju zdravlja nepovoljno stanje tokom ove nedelje, moguće je da ćete imati pad imuniteta i da ćete biti veoma skloni poteškoćama i novim bolestima, pa se čuvajte.

DEVICA

Očekuje vas period u kojem ćete imati sreće oko toga da rešite poslovne probleme koje ste imali ranije, a i manjak obaveza vas očekuje. Nova ljubav vam dolazi iako je ne očekujete. Na polju zdravlja generalno stabilno stanje, s tim da postoji šansa da vam se vrate neki manji problemi sa srčanim sistemom ili krvnim pritiskom.

VAGA

Možete da očekujete da ćete na polju posla imati neke nestabilnosti koje će početi da vas opterećuju. Na polju ljubavi želite da ostvarite ozbiljnu vezu ali vam to ne polazi za rukom. Kada je u pitanju zdravlje očekuju vas problemi sa probavom, stomakom, tegobe vezane za organe za varenje ali takođe i za grudni koš.

Foto: Pixabay

 

ŠKORPIJA

Nije vam lako da ostvarite sve svoje planove na poslu ali ova nedelja vam je makar povoljna za nove poslovne pregovore. Na polju ljubavi vas očekuje jedno lepo novo poznanstvo. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite bolje stanje ali vas očekuju manje tegobe vezane za sistem organa za disanje.

STRELAC

Moguće je da ste na neki način skloni teranju inata i da vam to u velikoj meri remeti određene stvari na poslovnom planu. Pokažite da ste ipak spremniji na kompromise. U ljubavi vam je stabilno stanje. Na polju zdravlja možete da očekujete manje tegobe vezane za ishranu, probleme koji vam mogu biti vezani za višak kilograma.

Foto: Public

 

JARAC

Očekuje vas period u kojem nećete moći da ostvarite sve poslovne planove koje imate. Pred vama je period u kojem ćete morati da donesete važne emotivne odluke. Na polju zdravlja vas očekuje manji problem sa glavoboljom, očima, pritiskom, bićete jako osetljivi tokom ovog perioda pa je važno i da idete redovo kod lekara.

VODOLIJA

Napetost i nesigurnost koju osećate ispoljavate polako i na polju posla što vam donosi određene komplikacije. Na polju ljubavi imate neku bol iz prošlosti i probleme koje niste još rešili. Kada je u pitanju zdravlje, očekuju vas manji problemi sa cirkulacijom kao i otežanja koja će da budu vezana za krvotok. Pazite na svoje zdravlje.

RIBE

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite dobar odnos sa saradnicima, što će vam za posao biti veoma značajno. Na polju ljubavi vas očekuje neko manje razočarenje. Na polju zdravlja vas očekuje stabilno stanje iako biste mogli da imate manje probleme sa nožnim zglobovima ili sa aktiviranjem neke stare povrede od ranije.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija