• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.04.2019

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 23. APRIL: BIKOVI žele tajnu vezu, RAKOVI energičniji nego inače na poslu!

Ljubav

HOROSKOP ZA UTORAK 23. APRIL: BIKOVI žele tajnu vezu, RAKOVI energičniji nego inače na poslu!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Možda će vam se dopasti neko ko se bavi kreativnim poslom. POSAO: Proširivaćete znanje u nadi da će vam to pomoći u karijeri. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK
LJUBAV: Imaćete potrebu da budete s nekim s kim možete imati isključivo tajnu vezu. POSAO: Loš odnos sa nadređenim osobama. ZDRAVLJE: Osetljivo.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete još privlačiniji nego inače, pa ćete dobiti mnoge komplimente i prilike za ljubav. POSAO: Pozitivne promene u vezi sa poslom. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK
LJUBAV: Možda ćete razviti osećanja prema nekom ko se druži sa članovima vaše porodice. POSAO: Bićete energičniji nego inače, što je dobro. ZDRAVLJE: Osetljivo.

LAV
LJUBAV: Imaćete previše kontakata, ali nećete ostvariti ništa bitno. POSAO: Ako vaš posao podrazumeva putovanje, imaćete uspeha. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA
LJUBAV: Situacija će biti pozitivna. Bićete vrlo optimistični. POSAO: Promene u oblasti finansija, moguća je iznenadna novčana infuzija. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

VAGA
LJUBAV: Nalazite se u turbulentnom periodu i bićete pod stresom zbog promena koje se dešavaju. POSAO: Problemi s nadređenim osobama. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Nestabilnost. Moguće je da vam se dopadne neko nov. POSAO: Bićete uspešni u svemu što ima veze sa kreativnim radom. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

STRELAC
LJUBAV: Danas nećete ući u klasičnu vezu, već je moguća virtuelna romansa. POSAO: Blagi napredak u poslu i karijeri uopšte. Stabilizacija. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Nazadovaćete zbog onoga što će biti izrečeno između vas i osobe koja vam se dopada. POSAO: Bićete preopterećeni poslom. ZDRAVLJE: Alergija.

VODOLIJA
LJUBAV: Bićete usmereni na druge oblasti. Ako ste u vezi moguće je privremeno razdvajanje od partnera. POSAO: Promene u procesu rada. ZDRAVLJE: Slabo.

RIBE
LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti vrlo nestabilan, moguć je raskid i nova ljubav. POSAO: Dobićete priliku za promenu koju priželjkujete. ZDRAVLJE: Dobro.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija