• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.05.2019

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 11. MAJ: VAGAMA će neko izjaviti ljubav, JARČEVI puni energije za posao!

Ljubav

HOROSKOP ZA SUBOTU 11. MAJ: VAGAMA će neko izjaviti ljubav, JARČEVI puni energije za posao!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Nećete biti u prilici da nađete ljubav, ali ako izađete, sigurno ćete imati prilike za flert. POSAO: Napravićete bitne promene u karijeri. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK
LJUBAV: Nećete ostvariti kontakt sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Polako ulazite u period koji je problematičan za finansije. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI
LJUBAV: Imate sreće u ljubavi, ali biće vam teško da budete posvećeni jednoj osobi zbog mnoštva dobrih prilika. POSAO: U periodu ste kada vam nije do rada. ZDRAVLJE: Prehlada.

RAK
LJUBAV: Moguća je ljubav na daljinu ili ljubav sa nekim kog ćete upoznati na putovanju. POSAO: Bićete opterećeni poslovnim obavezama. ZDRAVLJE: Sklonost upalama.

LAV
LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobom koja vam se dopada. Šarmiraćete svakoga s kim budete imali kontakt. POSAO: Uspeh u radu sa prijateljima. ZDRAVLJE: Infekcije.

DEVICA
LJUBAV: Biće vam lako da uspostavite harmoniju u odnosu jer će komunikacija slobodno teći. POSAO: Moguće su kadrovske promene na radnom mestu. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

VAGA
LJUBAV: Možete dati ili primiti poklon. Moguće je i da vam neko izjavi ljubav. POSAO: Plodan period za umetnike i kreativne radnike. ZDRAVLJE: Osetljivo.

ŠKORPION
LJUBAV: Možete uspostaviti kontakt sa nekim ko će vam se dopasti. POSAO: Imaćete uspeha ako radite u oblasti bankarstva i manipulacije novcem drugih ljudi. ZDRAVLJE: Bolje.

STRELAC
LJUBAV: Situacija u vašem ljubavnom životu će mnogo obećavati, ali okolnosti bi mogle da vas nateraju da čekate. POSAO: Povoljan period za posao. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti osoba sa kojom radite ili neko kog ćete upoznati preko posla. POSAO: Vaša energija će biti na visokom nivou. ZDRAVLJE: Loše.

VODOLIJA
LJUBAV: Izabrana osoba će imati prevelika očekivanja, zbog čega ćete se osećati ugušeno. POSAO: Ovo je vreme za završavanje nedovršenog. ZDRAVLJE: Slabije.

RIBE
LJUBAV: Harmoničan porodični život, a ako ne živite sa osobom koju volite, imaćete želju da to promenite. POSAO: Moguće su manje promene. ZDRAVLJE: Solidno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija