• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.06.2019

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 13. JUN: BIKOVI troše mnogo novca, DEVICAMA pozitivne promene u karijeri

Ljubav

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 13. JUN: BIKOVI troše mnogo novca, DEVICAMA pozitivne promene u karijeri

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Bićete vrlo agresivni u pokušaju da dobijete ono što želite. POSAO: Zbog vaše ambicije mogli biste doći u sukob s nadređenima. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
LJUBAV: Poboljšanje, više nećete imati tako mnogo problema u odnosu. POSAO: Bićete donekle impulsivni kada je u pitanju trošenje. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BLIZANCI
LJUBAV: Mogući problemi u odnosu, jer ćete težiti slobodi. POSAO: Promene u sferi finansija, iznenadni dobitak ili gubitak novca. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK
LJUBAV: Moguće je da će vam se ukazati prilika za ljubav sa nekim ko je stariji od vas. POSAO: Imaćete problema ako radite sa ljudima. ZDRAVLJE: Upala mokraćnih puteva.

LAV
LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekog koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Bićete nezadovoljni, ali ne brinite jer je to samo faza. ZDRAVLJE: Srčane tegobe.

DEVICA
LJUBAV: Biće vam bitno da ostavite dobar utisak, pa ćete se potruditi da budete vrlo privlačni. POSAO: Pozitivne promene u karijeri. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Vaš ljubavni život će se stabilizovati i opet ćete biti u stanju da živite u harmoniji. POSAO: Moguća negativna dešavanja i blokada. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete zainteresovani da dokažete privlačnost, ali stvari neće ići onako kako želite. POSAO: Uspeh profesionalnim sportistima. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

STRELAC
LJUBAV: Danas ćete biti mnogo spremniji da budete ono što partner očekuje. POSAO: Započećete neki novi posao ili projekat. ZDRAVLJE: Aritmija i nervoza.

JARAC
LJUBAV: Bićete nezadovoljni nekim dešavanjima, a imaćete i objektivan razlog za to. POSAO: Moguća je izvesna blokada u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Slabije.

VODOLIJA
LJUBAV: Možete doživeti pozitivne promene kroz kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Naići ćete na neke prepreke u poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Ostvarićete nove kontakte preko posla, koji će biti prijateljski, ali ima šanse da prerastu u nešto više. POSAO: Logistički problemi. ZDRAVLJE: Slabije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija